Arkadaşlar düşük devirde 4000 4500 e kadar sabit gazla gitmiyor motor. Tekleme yapıyor. Belki yüksek devirde hissedilmiyor olabilir ama 4500 e kadar teklemeyi hissediyorum. Sebebi ne olabilir acaba..
Arkadaşlar düşük devirde 4000 4500 e kadar sabit gazla gitmiyor motor. Tekleme yapıyor. Belki yüksek devirde hissedilmiyor olabilir ama 4500 e kadar teklemeyi hissediyorum. Sebebi ne olabilir acaba..
bugün prosev mont aldım air system diye nasıldır varmı kullanan
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Prosev-Racing-Motor-Montu-Full-Koruma-Kisa-Ceket_5580.html#0
Merhaba beyler. Ben 3.5 aydır drift kullanıyorum daha öncedende vardı ama onu satmak zorunda kaldık sattık yenisini aldım. Ama bunda aldığımdan beri ufak bi çukura girdiğimde ön amortisörterden biri birbiri 'taakk' sesi geliyor biri birbiri türlü çözemedik sıkıntıyı servisteki ustada yok normal o amortisörlerde bir şey diyor. Ne yapmalıyım ben soğudum motordan bildiğiniz binesim gelmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz ??
atakan ön amortisör üst civatayı sök icinde alyan anahtarla sökülen yayı içeri iten bir somundaha var o smunuda sök altta bir burç var yaklaşt5-7 cm arası bu burcun aynısından 4 cm daha yaptır ve çift burç olarak tak yay birazdaha sertleşecek ve bu tak sesi kaybolacaktır.
ARKADAŞLAR MOTORUMU SATMAYA KARAR VERDİM, YANİ ACİL SATILIK DEĞİL AMA SATILIRSA CALİBRE, SPİTZER FELAN GİBİ 250 CC LİKLERE YÖNELİCEM, SATILMAZSA ZATEN MEMNUNUM BİNİYORUM, AMA BİRAZ DAHA HIZLI OLSUN İSTİYORUM, MALÜM HERGÜN GAZİOSMANPAŞADAN - ATAŞEHİRE YAKLAŞIK 30 KM OTOBANDAN GİDİYORUM, ZORLAYA ZORLAYADA 110 LA GİTMEK İSTEMİYORUM HEP SAKİN 80-90 LA GİDİYORUM BUDA TEHLİKELİ OLUYOR BİRAZ, SÜREKLİ YOL VER FELAN... NEYSE
İLAN NO: #143501606
FİYAT: 1750.TL YAZDIM HİÇ SORUN YOK, OLACAK GİBİDE DEĞİL. MAŞALLAH ZATEN OLANLARI YAZDIM, HALLETTİM...
Fiyatı az istemişsin sıfırı 3.016 tl olmuş 1.750 tl ona bile pazarlk yaparlar ucuza gidiyor motorun 2.000 tlden aşşağı verme
evet biraz piyasaya göre ucuz ama, isteyerek vermedim, motorum önceki sahibinde forumda konusuda var, kanarya57 nikli savaş abimde bir hafta süre boyunca çalınmış, o sürede hırsız siyah yerleri beyaza boyamış onun dışında motor tertemiz hiç sıkıntısı yok, ama insanlardaki ön yargıdan dolayı fiyatı aşağıda tuttum...