Herkese iyi günler.Bende iki ay önce bu güzide kulübün bir üyesi oldum

2011 model siyah bir drift aldım. Aslında bu motoru alma niyetim yoktu fakat şartlar bizi buluşturdu. Hiç pişman değilim bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Tek problemim şu oldu 2. el motor alacak arkadaşlar hele ki benim gibi ilk motoru olucaksa çok dikkatli olmaları lazım. Ben satın alırken karşıdakilere biraz fazla güvendim ( burda babana bile güvenme diyenleri duyabiliyorum

benim yapım böyle. devir kadranı 5500 devire gelince takılıyor ayrıca benzin göstergesi çalışmıyordu. servise gittim ordaki usta bu motor önden darbe almış dedi. Bana satan adamlar! sadece yana yattı yok şöyle oldu böyle oldu falan demişlerdi ve bende yemişim sonradan anladım. Çok şükür motorumun hiçbir sorunu olmadı ,bana kalan her şey keyfi işlerdi zamanla düzeltiyorum. Gidişi,duruşu,makyajı herşeyi çok güzel. Yanlız şöyle bir problem yaşıyorum. Usta bulamıyorum

Benim pek motorcu çevrem yoktur. Hangi ustaya gitsem ya çok para istiyor yada başından savıyor. Bana Balıkesir' de bir usta önerebilecek birisi var mı acaba? Servisteki arkadaş sağolsun kısa işlerde ilgileniyor ama uzun sürecek işlerde başı kalabalık olduğu için ilgilenemiyor.
bu arada kusura bakmayın söylemeyi unuttum forum çok faydalı. Dışarıdan bakan birisi olarak söylemek istedim neye cevap arasam çıkıyor

emeğinize sağlık