Kanki jumping'ler hepinize merhaba,
Geçen mayısta aldığım ve sadece 1 ay kullanabildiğim 3500 km de siyah bir drfitim var. Yazın 3,5 ay yurtdısında olunca motora da bınemedım. Izmirden almıstım, üniversite için Ankara'ya geldim. Motorla 1 hafta önce Kayseri'den İzmir'e gittim 14 saatte tık demedi. Sabah saat 7 de yola çıktım 880 km yolu akşam saat 9 da urla'ya vardım. Gerçekten alırken şüphelerim vardı ama taş gibi motormuş. Şu an bir miktar param var. Bu motoru satıp 250 cc biraz daha büyük ve ağır bir motor almak istiyorum. 2. el temiz bir motor alacak olsam bana ne önerirsiniz?
5-6 bin TL civarı bir bütçem var. Destro güzel duruyor ama sıkıntıları var diye okudum. HOnda yada yamaha'ya marka parası vermek istemıyorum. Sizler ne önerirsiniz?
Motor bu uzun yolda 18 kuruştan fazla yaktı bi de. 250 lk motorlara 20 kurus yakıyor dıyo mıllet. Neden benım motor 3,75 litre civarı yakıyor anlayamıyorum.
Son olarak 3500 km de, hiçbir arızası olmayan 500-2000 ve 4000 bakımları servisinde yapılmış, sık sık yağı ve bujisi ( ngk ) değişmiş. Sadece uzun yollarda zevk amaçlı 1 ay bindiğim bu motoru LS2 kask, 125 tl değerinde alarmlı çelik kilit ve Arkada 100 tl ye aldığım 33 lt çantası, uzaktan kumandalı alarmı ile birlikte satmak istesem kaç para hakeder benım motor? 2500 tl diyorlar ama motor bana 3500 e maloldu, hiç apaçilik yapmadım. sağını solunu oynamadam zevk amaçlı bindim. Sizce kaç tl ye bu motoru satayım? Ederi ne olur? ( 2013 mayısta aldım ).
Sizlere veda ederken ( sıktık biraz galiba) motorum şu anda izmirde kapalı bir garajda, ben Ankarada'yım. Havalar soğudu uzun yol yapmayı (600 km yaklasık ) gözüm yemiyor. Motoru Ankara'ya getirmek istiyorum, kargo firmaları kabul etmiyor. Çelik kafese koyman lazım diyorlar. Bu ihtimali eliyorum. Bunun dışında sizlerin daha önceden çalıtığı veya tanıdığı bir nakliyat ambarı var mıdır? İzmirdeki garajdan motorumu alıp ankarada kendi ambarlarına bırakacak ve bu işi faturası fişi ile yasal olarak nakliyat yapacak bir firma arıyorum. Varsa benımle paylasırmısınız ? Tanıdıgımız bir kaç kamyoncu var ama onlar bu tür hassas naklıyatta uzman değiller ?
Bir otobüs firması motoru bagaja atalım biz çok taşıyoz böyle bile dediler? bilet satan adam verelım burdan otobuse o götürür ankaraya istersen bilet bile alma diyor.