biz ne yaptık ki kardeşim.hallolur ins..
hocam peki bişey sorucam benim motor garantili daha bir senesi var, garantiye girmez mi bu arıza acaba ?
biz ne yaptık ki kardeşim.hallolur ins..
düz değilde oval olandan alıcaksın. jantı benzinle temizleyip kuruladıktan sonra yapıştıracaksın. ne kavlar nede atar.
hocam peki bişey sorucam benim motor garantili daha bir senesi var, garantiye girmez mi bu arıza acaba ?
Drift ne kadar yakar Roadrace ne kadar yakar arada cok fark olur mu ?

akü bağlantılarını kontrol et bağlantıda gevşeklik olabilir.dostum zaten şu anda hiç çalışmıyor, mesela yolda giderken kısa süreliğine stop ettirince ayak marşıyla çalışıyor ama biraz bekleyince onlada çalışmıyor sadece vurdurmak gerekiyor... yalnız motoru sökemem heralde kardeş hiç anlamamda.. göstericez artık. saolç
nette biliyosan link atabilirmisiniz jantı benzinle yada mazotla siliyorum ama atıyor akra teker hiç atmadı ön hep atıyor![]()
http://r1309.hizliresim.com/1f/m/sucyf.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
akü bağlantılarını kontrol et bağlantıda gevşeklik olabilir.
diğer bir sorun motorun çalışmaması subap ayarından olabilir bir başka durumda benim motor soğukken gaza basarken birşey yok birden bıraktığın anda stop ediyor dengesiz çalışması mevcuttu en son hepsini yaptım düzelomedi subap ayarını motorcu arkadaş yaptı motorda hiç sorun kalmadı.baktır derim...
eyw çok sağolasınhttp://www.rialli.com/10530__jant-seridi-fosforlu-18-mavi/#
ben bu siteden alıyorum. satıcı güvenilir. farklı renk seçenekleri mevcuttur.
teşekkürler kardeşim, aynı dediğin gibi sabah aküyü kontrol ettim akü başları hep oksitlenmiş, cubukla biraz temizledim, tak ışıklar geldi çok kuvvetli değildi ama büyük ihtimal oksit engelliyor elektriğin gitmesini o yüzden sanırım. akşam temizleyeceğim saolun.
bn bu sene 12 bin km gezdim driftle 4 ayda ve 1407+1407+ bide radar 166 ceza yedim 1407 ler iptal oldu ama radar devam ediyor
![]()