At bir performans egzozu daha zevkli oluyor ..
At At Sen Performans Egsozu Sonra Polisde Bi Çekic Atar Egsosa Egsos Pert
At bir performans egzozu daha zevkli oluyor ..
At At Sen Performans Egsozu Sonra Polisde Bi Çekic Atar Egsosa Egsos Pert
6 aydır performans egzozu ile geziyorum ve ayda 5-6 kerede çevirmeye giriyorum. daha bişey diyen çıkmadı
Anlattiklarini şok icinde dinledim. Polisin boyle bir hakki yok. Eger kuralina uymayan bisey varsa ceza yazar gonderir. Kapaklarin uzerine tas atmak da nedir. Bi daha boyle bir durumla karsilasirsaniz hemen 155' den ekip isteyip tutanak tutturun. Yok ilgili davranmazsa hemen cumhuriyet bassavciligina dilekce ile basvurun. Gorevi ihmal ve mala zarar vermeden yargilanacak. Haklarinizi bilin biraz yahu. Siz boyle yaptikca adamlar kendilerini allah zannediyor.Sen Bizim Buraya Gel Önce Eskiden Bizim Burda Yunus Vardı Adı Serkan Bergama'lılar Bilir OnuOnun Önünden Geç Bakalım Performans Egsozuyla + Bir Hikaye Anlatıyım 2 Sene Önceydi O Zamanlar 100 Cupum Vardı Bir Gece Arkadaşlarla Sohbet Ediyordu Bir Anda Serkan Geldi Dediki Şu Egsozdaki Kapakları Sökün Bizde Söktük Sonra Aramızdan Birine Dedi Git Şurda Kaldırım Taşını Getir Arkadaş Gitti Getirdi Taşı Sonra Kapakları Yan Yana Dizdi 3 Tane Kapak Sonra Kaldırım Taşını Tam Kapakların Üstüne Bir Attı Kapaklar Dümdüz Sonra Alın Geri Takın Dedi Gitti + Ben Kaçarım Felan Dersin Şimdi Boşuna Kaçayım Deme Ayağıyla Bir Tekme Atar Kendini Yerde Bulursun
![]()
Selamın Aleyküm Bende Bir 125 mh drift almak istiyorum ama daha önce ben vitesli motor kullanmadım bu motora alışmam zor olur mu. Ve başlangıç için bu motoru almak doğru olur mu arkadaşlar.
ACİLLLL!!!!
arkadaşlar motorumun ön gösterge paneline elektrik gidip geliyor. yani vites göstergesi ve gösterge lambaları gidip geliyor bazen hiç yanmıyor kafayı söküp baktım çıkık olan bi kabloda yok sizce bu neden olabilir?
Elimde motorun kitapçığı yok mazur görün bizim jiklenin konumu nasıl olmalı 3 konumu var benim ki orta konumda hep, aşağıda stop ediyor yukarda devir yükseliyor.Birde karbüratörün gaz ayar vidası görünürde ancak hava vidasını bulamadım.
Egzozdaki susturuculari cikarincada güzel ses cikiyor tavsiye ederim