Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ön lastik köylü cg lere göre daha kalın gibi geldi bana 90-90-18 dir diye tahmin ediyorum akin yardımcı olur bu konuda

Plt spoety nin on tekeri 2,75 bizim motorun 3,00 ama bu gune kadar 2'75 takanlardan sikayet eden tok. İlla ben 3,00 takacam diyen barsa irc nin 3,00 on tekeri var. Zaten on tekere fazla kalin diyorlar.

Plt spoety nin on tekeri 2,75 bizim motorun 3,00 ama bu gune kadar 2'75 takanlardan sikayet eden tok. İlla ben 3,00 takacam diyen barsa irc nin 3,00 on tekeri var. Zaten on tekere fazla kalin diyorlar.

90-90-18 ile 3.00-18 aynı ölçüler yani 90-90-18 alabilirsin ben önü 2.75 aldım ama sanırım turkish39 önü 90-90-18 almıştı ona sor nasıl olduğunu ben 2.75 den memnunum

arkadaşlar ben arkayıda biraz büyütmek istiyorum 110luk olmaz diyosunuz demi sorun çıkartır herhalde 100luk yapsak michelindede o yok irc veya metzeller filan 100 luk yapsak nası olur ya hangi marka iyidir dunlop nasıldır bide

arkadaşlar ben arkayıda biraz büyütmek istiyorum 110luk olmaz diyosunuz demi sorun çıkartır herhalde 100luk yapsak michelindede o yok irc veya metzeller filan 100 luk yapsak nası olur ya hangi marka iyidir dunlop nasıldır bide

dunlop cok iyi değil cbrın orjinali felan dunlop ben sevmemışdım arkadaşda aynı şekilde sevmemiş değiştirmişdi metzeler super en iyisi sonra michel geliyor zaten de michelinde var diye biliyorum 110 olmaz 110 yapcaksan jantıda değiştirmen gerek jant max 100 e kadar destekler.. turbns lastik bide bunlar..

dunlop cok iyi değil cbrın orjinali felan dunlop ben sevmemışdım arkadaşda aynı şekilde sevmemiş değiştirmişdi metzeler super en iyisi sonra michel geliyor zaten de michelinde var diye biliyorum 110 olmaz 110 yapcaksan jantıda değiştirmen gerek jant max 100 e kadar destekler.. turbns lastik bide bunlar..

peki 100 yapsam michelin yok intte baktım ama metzeller iyiyse metzelere bakayım

Ybr ile cbf ninde arka lastik 90

Kaliteli lastik al gec arka 90 da iyi ben cok ince cılız diye beklerken arka lastik yanına varınca isler degisti

Yakıtıda etkiler son hızıda ne kadar meraklıyız bu arka lastik ebatlarını degistirmeye 90 koyduklarına göre vardır bi bildikleri

Hem 100 hemde 90 lastiklerle yol yapmıs birisi bilgilendirirse cok daha iyi olur :)

Ybr ile cbf ninde arka lastik 90

Kaliteli lastik al gec arka 90 da iyi ben cok ince cılız diye beklerken arka lastik yanına varınca isler degisti

Yakıtıda etkiler son hızıda ne kadar meraklıyız bu arka lastik ebatlarını degistirmeye 90 koyduklarına göre vardır bi bildikleri

Hem 100 hemde 90 lastiklerle yol yapmıs birisi bilgilendirirse cok daha iyi olur :)

aynen öle ircnin yabancı sitesinde bir tablo buldum bizim jantlar 1.85 orda 1.85 için olan lastikler war 90/90/18 en uygunu bu 100/90/18 için 2.5 istiyor en uygunu 90/90/18 yanı senin dediğin gibi michelin alcam en güzeli bu diyorlar michelin pilot sporty alıyım deyilmi ?

S.a arkadaşlar bnm motor 900 km oldu sübaplardan sanki ses geliyor gbi daha erken değilmi acaba bide bu gün motoru yıkadım kurudktan sonra bi yere gidicektim bi yarım saat çalıştıramadım sonra çalıştı 2 binden düşünce devir stop ediyordu biraz gezdim düzeldi ama sübaplardan ses gelio gbi ayarlatmak gerekirmi

S.a arkadaşlar bnm motor 900 km oldu sübaplardan sanki ses geliyor gbi daha erken değilmi acaba bide bu gün motoru yıkadım kurudktan sonra bi yere gidicektim bi yarım saat çalıştıramadım sonra çalıştı 2 binden düşünce devir stop ediyordu biraz gezdim düzeldi ama sübaplardan ses gelio gbi ayarlatmak gerekirmi
kardeş daha öncede söyledim ayaklık muşturunu çıkartın sorun yaratabiliyormuş yıkadıkdan sonra o yüzden çalıştıramamışdır muhtemelen subablardan ses geliyor diyorsan ayarlat tabi ben 5100 km deyim daha hiç ayarlatmadım ama montajına bağlı kulanımına bağlı bubende ses gelmiyor rolantim binde ısıdan felanda etkılenmıyor 1 saat gezsem yıne binde rolantim .... yaptıran vardır kesin varsa nekadara yaptıklarının bilgisinide verirse iyi olur

bence rodaj süresince motorun subaplardan hafif ses gelebilir.zamanla subaplar yerine oturur ses kesilir.benim motor 7000km oldu motoruna hiç ellenmedi.

sağolasın kardeşim egzoz civataları gevşemiş gömleğin ordan teki nerdeyse düşçekmiş heralde sibap sesleri gevşeklikten arttı diye düşünüyorum temin sıktım düzeldi gbi

sağolasın kardeşim egzoz civataları gevşemiş gömleğin ordan teki nerdeyse düşçekmiş heralde sibap sesleri gevşeklikten arttı diye düşünüyorum temin sıktım düzeldi gbi
tavsiyem su borularında vidaların etrafına dolanan beyaz bir ip gibi birşey var vidanın etrafına sar ve öğle vidala hem bidaha gevşemiyor hemde ses felan veya titreme varsa yok ediyor ...

sağolasın kardeşim subap ayarı sandım ama değilmiş gittim 7 bini geçmeden ses geliodu şimdi gelmio sübap sesi

Arkadaşlar bugün 500 bakımına girdim. Servis biraz kazıkladı pek bişey de yapmadı.

Giderken 40 Liraya Ipone Full Power Katana 10w50 Full Sentetik yağ aldım. Servis castrol koycaktı ama ben istemedim bu yağı koymaya ikna ettim. Ama 30 lira da para aldı işçilik parası. Yaptıkları sağını solunu kontrol etti gevşek yerleri sıktı zinciri ayarladı yağladı debriyajı ayarladı.

Benim motordan şikayetlerim halen devam ediyor bunlara bir çözüm bulmadı. Sorunlar şunlar bozuk yollarda deponun içinden gıcırtı sesleri geliyo. Motor boşta gaz verince çok fazla titriyo yolda da titriyor 4bin ~ 5bin devir arasında sol arka grenajın ordan zırıltı sesi geliyor. Bazen seri kalkışta viteslerde takılma oluyor ve 2. vites tekrar boşa atıyor. Son olarak sübaplar şık şık ses yapıyor.

Bu sorunlar sizde de oldu mu nasıl çözeriz? Bir de full sentetik yağ koymakla hata mı ettik?

kardeş daha öncede söyledim ayaklık muşturunu çıkartın sorun yaratabiliyormuş yıkadıkdan sonra o yüzden çalıştıramamışdır muhtemelen subablardan ses geliyor diyorsan ayarlat tabi ben 5100 km deyim daha hiç ayarlatmadım ama montajına bağlı kulanımına bağlı bubende ses gelmiyor rolantim binde ısıdan felanda etkılenmıyor 1 saat gezsem yıne binde rolantim .... yaptıran vardır kesin varsa nekadara yaptıklarının bilgisinide verirse iyi olur

usta egsoz vidaları gevşemiş iyice düşçekmiş nerdeyse ses ondan artmış sıktım düzeldi ses mes kalmadı ayaklık müşiri bnmde canımı sıktı ordan sanıyorum bnde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar