Ön lastik köylü cg lere göre daha kalın gibi geldi bana 90-90-18 dir diye tahmin ediyorum akin yardımcı olur bu konuda
Plt spoety nin on tekeri 2,75 bizim motorun 3,00 ama bu gune kadar 2'75 takanlardan sikayet eden tok. İlla ben 3,00 takacam diyen barsa irc nin 3,00 on tekeri var. Zaten on tekere fazla kalin diyorlar.
arkadaşlar ben arkayıda biraz büyütmek istiyorum 110luk olmaz diyosunuz demi sorun çıkartır herhalde 100luk yapsak michelindede o yok irc veya metzeller filan 100 luk yapsak nası olur ya hangi marka iyidir dunlop nasıldır bide
dunlop cok iyi değil cbrın orjinali felan dunlop ben sevmemışdım arkadaşda aynı şekilde sevmemiş değiştirmişdi metzeler super en iyisi sonra michel geliyor zaten de michelinde var diye biliyorum 110 olmaz 110 yapcaksan jantıda değiştirmen gerek jant max 100 e kadar destekler.. turbns lastik bide bunlar..
peki 100 yapsam michelin yok intte baktım ama metzeller iyiyse metzelere bakayım
Yakıtı torku fekan etkilemesin sonra
Etkilemesse bnde taktırım 100 ::winkwink
Ybr ile cbf ninde arka lastik 90
Kaliteli lastik al gec arka 90 da iyi ben cok ince cılız diye beklerken arka lastik yanına varınca isler degisti
Yakıtıda etkiler son hızıda ne kadar meraklıyız bu arka lastik ebatlarını degistirmeye 90 koyduklarına göre vardır bi bildikleri
Hem 100 hemde 90 lastiklerle yol yapmıs birisi bilgilendirirse cok daha iyi olur![]()
kardeş daha öncede söyledim ayaklık muşturunu çıkartın sorun yaratabiliyormuş yıkadıkdan sonra o yüzden çalıştıramamışdır muhtemelen subablardan ses geliyor diyorsan ayarlat tabi ben 5100 km deyim daha hiç ayarlatmadım ama montajına bağlı kulanımına bağlı bubende ses gelmiyor rolantim binde ısıdan felanda etkılenmıyor 1 saat gezsem yıne binde rolantim .... yaptıran vardır kesin varsa nekadara yaptıklarının bilgisinide verirse iyi olurS.a arkadaşlar bnm motor 900 km oldu sübaplardan sanki ses geliyor gbi daha erken değilmi acaba bide bu gün motoru yıkadım kurudktan sonra bi yere gidicektim bi yarım saat çalıştıramadım sonra çalıştı 2 binden düşünce devir stop ediyordu biraz gezdim düzeldi ama sübaplardan ses gelio gbi ayarlatmak gerekirmi
S.a arkadaşlar bnm motor 900 km oldu sübaplardan sanki ses geliyor gbi daha erken değilmi acaba bide bu gün motoru yıkadım kurudktan sonra bi yere gidicektim bi yarım saat çalıştıramadım sonra çalıştı 2 binden düşünce devir stop ediyordu biraz gezdim düzeldi ama sübaplardan ses gelio gbi ayarlatmak gerekirmi
tavsiyem su borularında vidaların etrafına dolanan beyaz bir ip gibi birşey var vidanın etrafına sar ve öğle vidala hem bidaha gevşemiyor hemde ses felan veya titreme varsa yok ediyor ...sağolasın kardeşim egzoz civataları gevşemiş gömleğin ordan teki nerdeyse düşçekmiş heralde sibap sesleri gevşeklikten arttı diye düşünüyorum temin sıktım düzeldi gbi
kardeş daha öncede söyledim ayaklık muşturunu çıkartın sorun yaratabiliyormuş yıkadıkdan sonra o yüzden çalıştıramamışdır muhtemelen subablardan ses geliyor diyorsan ayarlat tabi ben 5100 km deyim daha hiç ayarlatmadım ama montajına bağlı kulanımına bağlı bubende ses gelmiyor rolantim binde ısıdan felanda etkılenmıyor 1 saat gezsem yıne binde rolantim .... yaptıran vardır kesin varsa nekadara yaptıklarının bilgisinide verirse iyi olur