Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sorunda orda 12 bin devir çevirmiyor makine hava ayarı demiştin akın kardeşi gdip bi yaptırım bkm

saolun arkadaşlar önemli bişeyim yok ucuz atlatık anayolda olmadıgına şükr ediyorum motorun öntakımı yamulmuştu bu gun tornada duzelttık filan ama ilerde param olunca hem depoyu değiştiricem hem de ön takımı komple içine sinmiyo insanın ne yapsın bundan da bi ders aldık diyorum korumalı mont ve pantolon alıcam markete bile gitsem giyicem walla aman arkadaşlar dikkat edin ara sokaklarda özellikle kaskım ucuzdu 60 liralık alttan açılır düştüğüm gibi alttan açıldı bir daha kask alırsam alttan açılır almıcam zaten...

oda olabilir ilk defa bi son gaz yapım dedim son devre ulaşıcakmı die 10 da kalıyor :)

karddeşim 10000 deviri geçmez zaten cdı kısıtlamasından dolayı geçmez kesici dediğimiz olay bide balansör olduğu için bilgin olsun boş da bu kadar devir gösterme motorda teknik probleme sebeb olursun.

saolun arkadaşlar önemli bişeyim yok ucuz atlatık anayolda olmadıgına şükr ediyorum motorun öntakımı yamulmuştu bu gun tornada duzelttık filan ama ilerde param olunca hem depoyu değiştiricem hem de ön takımı komple içine sinmiyo insanın ne yapsın bundan da bi ders aldık diyorum korumalı mont ve pantolon alıcam markete bile gitsem giyicem walla aman arkadaşlar dikkat edin ara sokaklarda özellikle kaskım ucuzdu 60 liralık alttan açılır düştüğüm gibi alttan açıldı bir daha kask alırsam alttan açılır almıcam zaten...

arkadaşlar gobekten donemk için iç çizgiye geçiyorum adam korna çalıyor niye geçtin diye yanii dikkat etmek gerekiyor

sorunda orda 12 bin devir çevirmiyor makine hava ayarı demiştin akın kardeşi gdip bi yaptırım bkm

hava ayarı ile alakalı olan bir sorun diil motor ayarları düzgün olsa dahi 12000 devir asla çevirmez kesici kısıtlama motor sağlığı için olan bir şey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

utkan çok geçmiş olsun kardeşim dikkat etmek en önemli şey ucuz kask alma koruyucu kıyfetlerinide bunlar önemli gereçler.
[SIZE=4K
KAZA
ANINDA
SENİ
KORUR

mıchelın pilot sport 40 lira fazla verirsin yararınıda kullandıkça anlarsın orjinal lastikle arasında çok fark var.

hava ayarı ile alakalı olan bir sorun diil motor ayarları düzgün olsa dahi 12000 devir asla çevirmez kesici kısıtlama motor sağlığı için olan bir şey.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

utkan çok geçmiş olsun kardeşim dikkat etmek en önemli şey ucuz kask alma koruyucu kıyfetlerinide bunlar önemli gereçler.
[SIZE=4K
KAZA
ANINDA
SENİ
KORUR[/QUOTE]

evet abi en kısa zamanda alıcam ekipmanları daha dikkatli olucam ne kadar dikkatli olsakda karşıdaki görmüyor işte bizi abi...

sen nekadar dikkatliolursan ol karşındaki ö.... olduktan sonra biz motor kullanıcıları dikkatli olmammız gerekir bide motorun rengi ne idi. senin

Boya kazınması varsa Oje tavsiye ederim nokta kadar beyazların üstünde iyi gidiyor :) Cok abartmayın amaa :D

Düzeltir kardesim,30 Tl birsey manisada iz bile kalmaz :) Bi ara bos oldugumda konusalım gelebilrisen gel manisaya halletiririz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar