Al bir motor geç fazla kurcalama 
Al bir motor geç fazla kurcalama![]()
arkadaşlar kaza yaptm ara sokak ta önüme araba cıktı carpmamak icin frene basıym dedim motor altımdan kaydı gitti aman diyorum türkiyede motorla dikkat etmiolar çok dikkat edin walla şakası olmuyor bu işin
Lastik tavsiyesi olan :
Pirelli dura traction ile ilgili gorusleriniz geneli asfalt , arazi![]()
Gecmiş olsun kardesim yok degilmi birseyin ?
Ramo ilk biraz bu lastiklerle kullan,Ögren kötü lastikle kullanmayı Sonra al yeni güzel lastik o zaman farkı anlıcaksın .. Yeni lastik alıcaksın baska motora binmen gerekicek,Senin gibi güzel sanıcaksın zorlucaksın kaza bile yaparsın,Benim fikrim bu yönde.
michelin pilot sprty gayet kaliteli fren ve kilitlenmelere karşı özelikle yoltutuşu asvalta şahane.. arazidede dikatli kulanırsan sıkıntı yok.. tam olarak motora alışana hakimiyetini tam anlamıyla tamamlayana kadar daha dikatli kulan sokak aralarında aşırı yavaş git derim.. bide ön freni sıktığında asla gidonun yönünü değiştirme dumduz olsun..
arkadaşlar kaza yaptm ara sokak ta önüme araba cıktı carpmamak icin frene basıym dedim motor altımdan kaydı gitti aman diyorum türkiyede motorla dikkat etmiolar çok dikkat edin walla şakası olmuyor bu işin
Geçmiş olsun.Hiç bir zaman yol geçiş hakkı benim deyip aldanmayın arkadaşlar.Ara sokaklarda yan yollarda durabilecek hızda,temkinli ilerleyin.
saol arkadaşlar yara var sadece motorun ön takımı yamuldu deponun sağı az birşey içine göçtü
hay havasını ya 700 km olmadanmı bu bozuluyo![]()
hay havasını ya 700 km olmadanmı bu bozuluyo![]()