Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar kaza yaptm ara sokak ta önüme araba cıktı carpmamak icin frene basıym dedim motor altımdan kaydı gitti aman diyorum türkiyede motorla dikkat etmiolar çok dikkat edin walla şakası olmuyor bu işin

Kokunden itibaren yaklasik 1 karisinda demir var galiba cunku ne kadar sallarsan salla kirilmiyor. Uc kisimlarinda demir tok ama

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:15 ----------

Oncelikle gecmis olsun. İnsaallah sende birsey yoktur. Ben yolu me kadar uzatirsa uzatsin ana yollari tercih ediyorum. Ara sokaklarda aklim cikiyor davarin biri beni tepeleyecek diye. Bu da yeni motorun nazae boncugu olsun. Allah beterinden korisin.

arkadaşlar kaza yaptm ara sokak ta önüme araba cıktı carpmamak icin frene basıym dedim motor altımdan kaydı gitti aman diyorum türkiyede motorla dikkat etmiolar çok dikkat edin walla şakası olmuyor bu işin

Gecmiş olsun kardesim yok degilmi birseyin ?
Lastik tavsiyesi olan :

Pirelli dura traction ile ilgili gorusleriniz geneli asfalt , arazi :)

Ramo ilk biraz bu lastiklerle kullan,Ögren kötü lastikle kullanmayı Sonra al yeni güzel lastik o zaman farkı anlıcaksın .. Yeni lastik alıcaksın baska motora binmen gerekicek,Senin gibi güzel sanıcaksın zorlucaksın kaza bile yaparsın,Benim fikrim bu yönde.

michelin pilot sprty gayet kaliteli fren ve kilitlenmelere karşı özelikle yoltutuşu asvalta şahane.. arazidede dikatli kulanırsan sıkıntı yok.. tam olarak motora alışana hakimiyetini tam anlamıyla tamamlayana kadar daha dikatli kulan sokak aralarında aşırı yavaş git derim.. bide ön freni sıktığında asla gidonun yönünü değiştirme dumduz olsun..

saol arkadaşlar yara var sadece motorun ön takımı yamuldu deponun sağı az birşey içine göçtü

Gecmiş olsun kardesim yok degilmi birseyin ?

Ramo ilk biraz bu lastiklerle kullan,Ögren kötü lastikle kullanmayı Sonra al yeni güzel lastik o zaman farkı anlıcaksın .. Yeni lastik alıcaksın baska motora binmen gerekicek,Senin gibi güzel sanıcaksın zorlucaksın kaza bile yaparsın,Benim fikrim bu yönde.

Tamam :) fren vites alıstırmaları yapayım tenha yerlerde

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------

michelin pilot sprty gayet kaliteli fren ve kilitlenmelere karşı özelikle yoltutuşu asvalta şahane.. arazidede dikatli kulanırsan sıkıntı yok.. tam olarak motora alışana hakimiyetini tam anlamıyla tamamlayana kadar daha dikatli kulan sokak aralarında aşırı yavaş git derim.. bide ön freni sıktığında asla gidonun yönünü değiştirme dumduz olsun..

Michelin biraz pahalı geldi bana diyer masraflar derken

Ön lastigi michelin alayım
Arkayı pırelli :queen:

Hangi taraf daha onemliyse artık :queen:

aradaki fark kıyas götürmüyor haberin olsun.. :) bi kere alıyorsun 40 50 lıraya bakma derim 2 3 yıl kulancan belki..

Geçmiş olsun.Hiç bir zaman yol geçiş hakkı benim deyip aldanmayın arkadaşlar.Ara sokaklarda yan yollarda durabilecek hızda,temkinli ilerleyin.

Geçmiş olsun.Hiç bir zaman yol geçiş hakkı benim deyip aldanmayın arkadaşlar.Ara sokaklarda yan yollarda durabilecek hızda,temkinli ilerleyin.

Ben de hergün yaşıyorum aynı tehlikeyi. yol benim olduğu halde ara sokaktan fırlayıp çıkıyor arabalar motosikletler. Aman dikkat edin. Yol sizin olsa da kontrollü geçin ara sokaklardan ve kavşaklardan

Mishelin i 2 yıl kullanamassın hamuru yumusak oldugu içiin 10.000 de falan biter tabi onuda kac senede yaparsan :)

arkadaşlar birşey sorucam benim motor boştayken bile 10 bin devri geçmiyor nie öle acaba yaf :))

HEPinizin mı ayarı bozuk.. hava ayarı tam olan bir motor sadece son devri görür..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar