Driftin yedek deposu tam olarak kaç litre bilen var mı?
Driftçiler de bıktı artık motorlarından heralde, pek yazmıyolar burada![]()
Ben motorundan bikmadim. Aksine motosikletimi çok seviyorum. Hatta geçen gün ümit_zc150 arkadaşımız gebze ye gelmişti ve onunla görüşme imkanımız da oldu. Kendisi bildiginiz üzere zaten drift kullanmisti uzun süre. Şu an cbf150 aldı ve motisikletinde driftin kivrakligini, seriligini bulamadığını söyledi. Ancak bizim driftin artci li kullanımı sıkıntı bayağı. Bunların ve Benzer yorumların devamlı ara ara geçtiğini biliyoruz sayfada. Bu yüzden konular hep aynı ve faydalı olabilecek bütün bilgiler de icerikde mevcut konuların. Motosikletimi seviyorum onunla havalar ısınınca inşallah daha çok planımız var.
Aynen konu canlansın diye dedim, ben de biliyorum konuda neler var.
RKS'nin motoru cg değil, motorun başına bişey geldiğinde parça arar durursun yada rks'nin kendinden isteyecen parçaları, nasıl fiyat çekerler parçalara malum internet sitesine fiyatlarını bile yazmıyor. Bence mondial al.Beyler ben sıze bısey sorucam ya bu motorsıkletı ya da rks tıtanıc150 yı alıcam sızce hangısını almalıyım arada 400 lıra gıbı bı fark var ıkısınden bırını martın ılk haftası alıcam. Sızce hangısı ?
RKS'nin motoru cg değil, motorun başına bişey geldiğinde parça arar durursun yada rks'nin kendinden isteyecen parçaları, nasıl fiyat çekerler parçalara malum internet sitesine fiyatlarını bile yazmıyor. Bence mondial al.
Sanmıyorum, en iyi ihtimalle mondialle aynı kalitededir.Mondıale ben daha yakınım ama rks ıcın daha kalıtelı dıyorlar sencede oylemı ?
Sanmıyorum, en iyi ihtimalle mondialle aynı kalitededir.
bende drifte daha yakınım tipi olsun torku ve son hızı olsun çok etkiliyo beniama bi arkadaşım aldı 2011 model motor 2 deyken kafasına gore 3 e yada boşa atıyor daha 7000 km de bide ama ne rodaj yapıldı ilk sahibinde nede özen gösterildi sürekli son gaz kullanıldı ben duzgun kullanırsam böyle sorunlar yaşamam heralde diye düşünüyorum.
her motor, japon olsun çin olsun ama her motor bakım ister. japonu da bakımsız bırak, misal veriyorum, çin 5ayda biterse, japon 8 ayda biter. herşeyin başı bakım. Drift saglam motor. Çinli diyip geçmemek gerek.
Beyler ben sıze bısey sorucam ya bu motorsıkletı ya da rks tıtanıc150 yı alıcam sızce hangısını almalıyım arada 400 lıra gıbı bı fark var ıkısınden bırını martın ılk haftası alıcam. Sızce hangısı ?
Dediğin motoru ilk defa duydum. Googleden biraz arattım baktım tipi hoşuma gitti gösterge digital felan güzel duruyordu ama uzun süreli kullanımda ne olur nasıl bir durumla karşılaşırsın orasını bilemem. Görüntü olarak driftten güzel.
yani driftmi alıyım piralli dura traction lastık almayı dusunuyorum sizce bu seçim doğrumu ?