Yeni motor alacak olanlara hayırlısi olsun inşallah. Alıpda lastiklerini değiştirenlerde güle güle binsinler inşallah. Bu arada bende ön ruzgarliga beyaz folyo çektim pek begenmedim ama. Buyrun. Sizin yorumlari bekliyorum.
[url]http://e1211.hizliresim.com/13/j/fzl9k.jpg[/url]
2 kişi binsem çok sıkıntı yaratırmı ?
Yeni motor alacak olanlara hayırlısi olsun inşallah. Alıpda lastiklerini değiştirenlerde güle güle binsinler inşallah. Bu arada bende ön ruzgarliga beyaz folyo çektim pek begenmedim ama. Buyrun. Sizin yorumlari bekliyorum.
[url]http://e1211.hizliresim.com/13/j/fzl9k.jpg[/url]
Evet arkadaşlar bende drift almak için motorumu satılığa çıkaranlardan birisiyimİlk sayfadan 50. sayfaya kadar yaklaşık 2 haftadır felan bütün yazılanları okudum. Ama artık sıkıldım biran önce kendim yazıp sizlerden cevap alayim dedim
Motoru sıfır almayı düşünüyorum. Benzin göstergesindeki bağlantı problemini lehimle giderip, benzin damlatma sorunuda sıvı conta ile giderdikten sonra başka ne gibi sorunlar çıkarabiliyordu bu motor? İlk başta okuduklarıma göre herkez tavsiye ediyordu. Şuan için binenler ne düşünüyorlar hala tavsiye ediyorlarmı. En son görüşlerini paylaşabilirseniz sevinirim. Birde en son fiyatı ne kadar. En uygun fiyata nereden bulabilirim şuan itibari ile fiyatları ne kadardır. Bağcılarda biryere gidip bugün pazarlık yaptım 2640TL ye bıraktılar kask ve kilit hediye. Daha aşağı düşemediler. Elimde nakit olsaydı alıcaktım ama biraz durumlar sıkışık. Bunun için motorun satılmasını bekliyicem. Satıcıdan 1 ay kadar süre istedim anlaştığımız fiyatta kalması için. Sizce fiyatı nasıldır. Daha uyguna alabileceğim biryer var mı? Biraz uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim.
çalışman güzel olmuş eline emeğine sağlık.
3. viteste 90'ı bulan 125'lik motor 100'ü geçmez tabi sonra. Küçük viteslerde motoru aşırı bağırtmak çok gereksiz ve çok zararlı.1-2-3 te 90 ı bulan bi motorun 4 te 100 yapması çok sinir bozucu 5 te hızlanmıyo rahatlıyo dediğin gibi olması gerekende o.Ama 4. viteste max tork u bulan bi motor +10 kmh katkıdan çok daha fazlasını yapmalı bu sorun çözülmez ise motorumu satıcam sanırım.
Fiyat iyi normalde ruhsat sigorta falan dahil 3100 liraya alınabiliyordu en son sen bunun üzerine ruhsat sigorta falanda eklet fırsatın varsa onlar plakayida taksin öyle teslim etsinler böylece daha avantajlı olur. Plakalik kesinlikle taktırin arkadaşlar yoksa titreşim yapıp cızırtı olabilir arkada egzozdan geldiğini sananlar varsa plakayi kontrol etsinler.
ben 2900 e almstm sadece evıme getrmesı sartı vardı 2650 bnce mukemmel fiat 2 ay once aldm ben de benzın damlatması sornu nedır onu anlamadm ben bogle bı sorn yasamadm bide arkadaslar tekerı yenı deıstrdm ama her hız ve devrde asaga yukarı bı tıtresm mı desem one gerı gtmemı desem bsy oluo sankı benzın bıtıo gıbı ki var benzini..
bende 2 ay once aldm 650 km deym suanda smdıye kadar hc sorn yasamadm ama suan lastık deıstrdkden snra bı skıntı war oda ya alısma surecınden kaynaklanıo yada blmıom..