Teşekkür ederim sağol abi. Inşallah kazasız belasız uzun bir süre kullanırım çok çektirdi bana çok

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Tamam abi evet bunu duymuştum. Yıkayana kadar unutmam herhalde. Şu anda 5bin deviri geçmemeye özen gösteriyorum viteslere alıştırıyorum ayağımı elimi debriyaja falan ama o kadarda kötü bir acemi değilmisim ama ne olursa olsun kendime dikkat etmem lazım.
hic merak etme rodajini duzgun yap birde bakimini zamaninda yaptir
benzini koy hic kafan agrimaz
ben 5500 km yi gectim hic bi sorun yok
yasadigim iki uc aksilik disinda
Ornegin koltugu kaldirdigin zaman altindaki lastik pabuclara dikkat et dusmesin duserse takip oturma cunku yan kapaklara yuk biniyor ve kapaklar kirilabilir
bir digeri on balatadan tikirti geliyor
nedeni de balatayi titan klips.. Vaktim olsa bi el atacagim ama su siralar
tatli bi heyecandn dolayi el atamiyorum
birde 5000 civari orjinal zincir daha cok saliverdi o-ringli zinciri taktik mi olay tamam
adrasan olimpos gezim oldu belki bakmissindir tik bile demedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
Ben mi valla izzet karsilikli konusarak cozeriz durumu yaw
sen kaskla birlikte 3000 lira ver yaninda da bi dizlik vereyim sana
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
Arkadaslar bugun sigortaci abimin yanina gittim
45 liraya yaptirdigim sigorta su an 85 lira olmus tabi burdur icin gecerli fiyat aradan sadece 6 ay gecti nerdeyse %100 zamcik
vay be geciren gecirene masallah