kamu sınavımı...pazar günü degilmi okan o sınav..bende girecem pazar günü kpss sınavınada..
Ben istanbulluyum aslında daha çok. 100'lük cub'la mecidiyeköy'den tekirdağa gittim hemde yağmurlu günde. Yeter miSiz ıstanbul nedir bilmiyorsunuz sanırım ki böyle havadan havadan konuşuyorsunuz. Taşıtları geçtim insan yaya olarak dolaşmaktan korkuyor bazen araçlardan dolayı sen bana bin gel diyorsun. Ayrıca rodaj denen şeyi ben binersem tam olur galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
Tamam ümit abi bu beni çok sevindirdi. Inşallah yarın görüşürüz o zaman. Sabah kamu sınavına gireceğim sonra ordayim abi. Şu koruma demirinide aradan çıkartırım bu daha iyi oldu inşallah. Sağol çok sağolçocuklar gibi mutlu oldum bak gene
![]()
kamu sınavımı...pazar günü degilmi okan o sınav..bende girecem pazar günü kpss sınavınada..
Ben istanbulluyum aslında daha çok. 100'lük cub'la mecidiyeköy'den tekirdağa gittim hemde yağmurlu günde. Yeter mirodajı kafaya takmayın bişey olmaz o kadar, yol müsait olunca 60-70 kullanırsınız gerekince gazlarsınız.
herkese iyi akşamlar beyler bayanlar
kpss ye girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim
mondialin kendi yaptırıp sattığı yağ var onu kullanBilemiyorum haklı olabilirsin 500 kmde yağını değiştireceğim zaten havalar soğudu malum manisa'da yaşıyorum gittiğim yolda 5-10 dklık yol okula gidiyorum o yüzden olabilir 10-40 mı koydursam ? Birde bugün fark ettim sanki debriyajı bırakınca bazen tak diye ses geliyor
mondialin kendi yaptırıp sattığı yağ var onu kullan
masallah umit kafa zehir gibi çalışıyoarkadaşlar ön tekerin fırlattıgı çamurdankurtulmakiçin resimdekini yaptım..sürekli böyle kullanmayacagım..malumhava sogutma oldugu için glen rüzgarıkesiyo..
cantamda taşıycagım bunu ..yagmurlu havada yoldayken çıkatıp 3 tane cırt ile tutturacam..sonra yine çıkartırım..
http://e1209.hizliresim.com/11/n/d715k.jpg
Ümit abi sapa sağlam geldik abi geç saatler olduğu için burdan yazıyorum görürsün inşallah. vitesleri de denedim sorun yok sadece benzin biryerinden akıyor yan yatıkken ama anlayamadım gece karanlığında sabah bakacağım olduğu yerde de bayağı bir belirgin akıntı varsa artık servise giderim burdaki. Inşallah hayırlısıyla kazasız belasız şunun benim canımı nasıl okuduysa bende öyle canını okurum![]()
okan kapaktan sızdırıyo..genelde hepsi böyle yan yatsın depo kapagından akıtır benizini..Ümit abi sapa sağlam geldik abi geç saatler olduğu için burdan yazıyorum görürsün inşallah. vitesleri de denedim sorun yok sadece benzin biryerinden akıyor yan yatıkken ama anlayamadım gece karanlığında sabah bakacağım olduğu yerde de bayağı bir belirgin akıntı varsa artık servise giderim burdaki. Inşallah hayırlısıyla kazasız belasız şunun benim canımı nasıl okuduysa bende öyle canını okurum![]()
masallah umit kafa zehir gibi çalışıyo
ii akıl etmişsin çok büyük faydası olacaktır
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
nebri hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
okan kapaktan sızdırıyo..genelde hepsi böyle yan yatsın depo kapagından akıtır benizini..
sorun yoktur yanii
he birde motoru yıkayınca saga sola yatır iyice düşürmeden..
çünkü depo kapagından ordaki boşluga su doluyo..o boşluktaki suyu atmak için