Ben mail gönderdim egm.ye arkadaşlar. Çok saçma bir durum ruhsata işlendiğinde yolcu sayısı 1e düşüyormuş birde bu var yoksa ön kalkarmis yokuşlarda.
y.kredı 500 dedı ıstemedm zıraat 2800 dedı 3000 ıstedm.darısı senın basına.
kartm geldı 3000 tl lmtlıcumartesı alıom ıns.
pazar günü kızımı soma fen lisesine bırakmam lazım bende şans yok::gazla::
---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:44 ----------
DEW oil in bir yağı var sormayın arkadaşım teklif etti
kendisi yağ toptancısı
yatağana gitmeden koydum hala sapsarı
hala vitesler şıkır şıkır
ve
hala eksantrik sesinde artış yok
15-20-25 tl lik yağlara kafa tutar
4 zamanlı motorsiklet yağı
sadece 10 tl ye aldım amacım parası değildi arkadaşı kıramadım koydum::gazla::
Hala almıyonmu motoru bak hergün uğradığın bayiler bi gün tekme tokat girişecek sonunda :queen: ben de senin yaşlarındayken öyleydim, yatar kalkar mondial bayiisine damlardım :queen:haha gt honda bk bnce vade cok ybr de cumartesı dyl crsamba oldu bnm ıs sıfrede gelır hem. 600 oho bn yatıom.
arkadaşlar merhaba, bugun bende 34 yaşında motor dunyasına merhaba demeye karar verdim ve 125 drift aldım yarın servisten teslim alacam, sizce doğru kararmı verdim birde başlangıç için 125 drift uygunmu, gerci bu soruları sormakta biraz gec kaldım ama cunku benim alışveriş bitti, yarın dört gözle servisten gelecek telefonu bekleyecem, herkese şimdiden teşekkür.
arkadaşlar merhaba, bugun bende 34 yaşında motor dunyasına merhaba demeye karar verdim ve 125 drift aldım yarın servisten teslim alacam, sizce doğru kararmı verdim birde başlangıç için 125 drift uygunmu, gerci bu soruları sormakta biraz gec kaldım ama cunku benim alışveriş bitti, yarın dört gözle servisten gelecek telefonu bekleyecem, herkese şimdiden teşekkür.
hayırlı olsun kazasız balasız binrodaj konusunda bu motor için tavsiyeniz nedir, ne kadar sure kaçla ve hangi devirle kullanmamı önerisiniz? teşekkürler
Arkadaşlar çanta ruhsat ilişkisi sona ermiş diye bir duyum var ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Forumdaki başlık altında yönetmelik geri çekildi diye bir açıklama yazmış arkadaşlardan biri.