Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.hepsiburada.com/liste/xr...categoryId=20029251&SKU=OTTEX1082-L#Gorseller

hbde var hiç dikkat etmemiştim, bu montların altı kısa gibi geldi bana öyle mi oluyor genelde? Bir de bu mont nasıl acaba?
Güzel gibi ama bi dükkandan alırsanız bu ayarda bişeyi biraz daha ucuza getirebilirsin. Ben 230 liraya Venom tourex mont aldım, bu gösterdiğiniz 200 lira ve o kadar da kaliteli değil.
http://www.feyizoglu.com/Tourex-Mont_46018.html#0
Montların altı kısa olabiliyor, özellikle ucuz seri olanlar mesela benim aldığım bi 100 liralık mont, onu bana racing montudur ondan kısa diye sattılar ama bence kısa boylu vatandaşlar için yapılmış o montlar.

mont şart ya, ayrıca şu buluşmalarda felan fotolara baktım hepsi techizatlı bizim drift bile buluşmalarda biraz cılız kalır gibi geliyor:queen: ben polarla gitsem apaçi gibi millet güler halime:mrgreen:

Mont ve koruma hava için değil. Kimse kimseye gülmez. Ancak kendine değer vermeyen bize de vermez yaparak seni kınayabilirler :p
En azından kafada kask olsun. yarı kızılderiliyim dersin :cherry:

Mont ve koruma hava için değil. Kimse kimseye gülmez. Ancak kendine değer vermeyen bize de vermez yaparak seni kınayabilirler :p
En azından kafada kask olsun. yarı kızılderiliyim dersin :cherry:

kasksız çıkmıyorum zaten, ne kadar usta da olsan kasksız gezilmez bence. Zaten kızılderililer de Türkmüş dostum yadırgamazlar o zaman :queen:

Kısa mesafelere sadece kask ile gidiyorum.
Şehir içi gezme : Kask, mont, eldiven.
Gezilerde : Kask, Mont, eldiven, dizlik, reflektör yelek, Bileklerde reflektör takılı olmadan çıkmam abi :p

ben de netten konuşup buluşacağımı gezeceğimi hayal bile edemezdim birileriyle de, bu motor sevdası farklıymış gerçekten. Bir motorcunun başka motorcuya korna çalması selam vermesi bile güzel bir duygu nedense.

Selam Arkadaşlar,
Bir süreden sonra tekrar birşeyler paylaşabiliyorum. Pazartesi günü motorumu, salı günü belgeleri, bugün de reuhsat ve plaka mı teslim aldım. Bugün ilk sürüşümü gerçekleştirdim (tabiki kapalı alanda, deneyimli bir arkadaşın eğitimiyle). 1. viteste düşük hızda manevra işini çözdüm sanırım, haftasonuna doğru da vites değişimi sanırım çözerim. Amacım 14 Eylül 'de güzel bir sürüş eğitimi var ona katılmak :) umarım en kısa zamanda trafiğe güzenli bir şekilde çıkmaya başlarım.

Tüm bunların yanında sizlere sormak istediğim bir nokta var. Motoru ilk aldığım günden beri ön dişli kısmından bir ses geliyor. Tırıs giden bir atın nal sesi gibi (benzetme komik olmuş olabilir ama başka bir tarif bulamadım) :silent:

Amcaoğlu zincir ayarından olabileceğini söyledi. Var mıdır olası başka bir sebebi? Hemen düzeltilmesi gerekir mi yoksa 500km bakımını bekleyebilir mi?

Bir diğer sorum ise far ile ilgili. Sanki Ön tekerlek farın aydınlatmasını engelliyormuş gibi görünüyor. Farda herhangi bir yükseklik ayarı falan var mıdır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

Selam Arkadaşlar,
Bir süreden sonra tekrar birşeyler paylaşabiliyorum. Pazartesi günü motorumu, salı günü belgeleri, bugün de reuhsat ve plaka mı teslim aldım. Bugün ilk sürüşümü gerçekleştirdim (tabiki kapalı alanda, deneyimli bir arkadaşın eğitimiyle). 1. viteste düşük hızda manevra işini çözdüm sanırım, haftasonuna doğru da vites değişimi sanırım çözerim. Amacım 14 Eylül 'de güzel bir sürüş eğitimi var ona katılmak :) umarım en kısa zamanda trafiğe güzenli bir şekilde çıkmaya başlarım.

Tüm bunların yanında sizlere sormak istediğim bir nokta var. Motoru ilk aldığım günden beri ön dişli kısmından bir ses geliyor. Tırıs giden bir atın nal sesi gibi (benzetme komik olmuş olabilir ama başka bir tarif bulamadım) :silent:

Amcaoğlu zincir ayarından olabileceğini söyledi. Var mıdır olası başka bir sebebi? Hemen düzeltilmesi gerekir mi yoksa 500km bakımını bekleyebilir mi?

Bir diğer sorum ise far ile ilgili. Sanki Ön tekerlek farın aydınlatmasını engelliyormuş gibi görünüyor. Farda herhangi bir yükseklik ayarı falan var mıdır?

Resim eklemeye çalıştım ama bilemedim oldumu... Görüntü normal midir?

Önden geliyorr.. Dişli olabilir nerden cıktı önde dişlimi var..

Neyse sorun.. Diskin içindeki tel sürtüyor..Herkezde var bu servise gidin yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar