bilmem ben bütün ekipmanlarımı istanbuldan aldım. Ama yiba'daki 100-150 liralık korumalı montlar iş görür.dostum Ankarada benim batıkente yakın bir yerlerde ceket bakabileceğimiz bir yer var mı?
bilmem ben bütün ekipmanlarımı istanbuldan aldım. Ama yiba'daki 100-150 liralık korumalı montlar iş görür.dostum Ankarada benim batıkente yakın bir yerlerde ceket bakabileceğimiz bir yer var mı?
Güzel gibi ama bi dükkandan alırsanız bu ayarda bişeyi biraz daha ucuza getirebilirsin. Ben 230 liraya Venom tourex mont aldım, bu gösterdiğiniz 200 lira ve o kadar da kaliteli değil.http://www.hepsiburada.com/liste/xr...categoryId=20029251&SKU=OTTEX1082-L#Gorseller
hbde var hiç dikkat etmemiştim, bu montların altı kısa gibi geldi bana öyle mi oluyor genelde? Bir de bu mont nasıl acaba?
Mont ve koruma hava için değil. Kimse kimseye gülmez. Ancak kendine değer vermeyen bize de vermez yaparak seni kınayabilirler
En azından kafada kask olsun. yarı kızılderiliyim dersin :cherry:
mont + kask abi bunlarsız çıkılmaz hele uzun yola hiiiç çıkılmaz ::gazla::kasksız çıkmıyorum zaten, ne kadar usta da olsan kasksız gezilmez bence. Zaten kızılderililer de Türkmüş dostum yadırgamazlar o zaman :queen:
mont + kask abi bunlarsız çıkılmaz hele uzun yola hiiiç çıkılmaz ::gazla::
Kısa mesafelere sadece kask ile gidiyorum.
Şehir içi gezme : Kask, mont, eldiven.
Gezilerde : Kask, Mont, eldiven, dizlik, reflektör yelek, Bileklerde reflektör takılı olmadan çıkmam abi![]()
Eyvallah. sende yarı kızılderili olarak bu kızı hak ettin. Gsm öm ile gönderiyorum
[url]http://g1208.hizliresim.com/10/8/bn0j3.jpg[/url]
Bilmem, bana göre değil öyle şeyler, internetten toplantı yapmak buluşmak falan.@mengu16 dostum yarın iftar buluşması varmış esatta sen niye gitmiyosun![]()
hocam bas gitsin hiç bişi olmuyo..benim merak ettiğim uzun yolda en fazla kaç devirde sürekli gitmek uygun olur.
Selam Arkadaşlar,
Bir süreden sonra tekrar birşeyler paylaşabiliyorum. Pazartesi günü motorumu, salı günü belgeleri, bugün de reuhsat ve plaka mı teslim aldım. Bugün ilk sürüşümü gerçekleştirdim (tabiki kapalı alanda, deneyimli bir arkadaşın eğitimiyle). 1. viteste düşük hızda manevra işini çözdüm sanırım, haftasonuna doğru da vites değişimi sanırım çözerim. Amacım 14 Eylül 'de güzel bir sürüş eğitimi var ona katılmakumarım en kısa zamanda trafiğe güzenli bir şekilde çıkmaya başlarım.
Tüm bunların yanında sizlere sormak istediğim bir nokta var. Motoru ilk aldığım günden beri ön dişli kısmından bir ses geliyor. Tırıs giden bir atın nal sesi gibi (benzetme komik olmuş olabilir ama başka bir tarif bulamadım) :silent:
Amcaoğlu zincir ayarından olabileceğini söyledi. Var mıdır olası başka bir sebebi? Hemen düzeltilmesi gerekir mi yoksa 500km bakımını bekleyebilir mi?
Bir diğer sorum ise far ile ilgili. Sanki Ön tekerlek farın aydınlatmasını engelliyormuş gibi görünüyor. Farda herhangi bir yükseklik ayarı falan var mıdır?