40 km yi geçmeden boş trafiksiz yollarda gezdir. Önüne al. Kollarınla kenarlardan destekle. Ayna dipleri veya gidon diplerine tutunsun. Çok dikkat etmen lazım sürerken.
Ewett alkislar izzet kardesime
ne alirsan al ama dediklerini yerine getir
korumasiz asla
N o oyle ya ben binmemo sekilde
temizi yok mu![]()
yardımcı olmak ne demek ayıpsın..Arkadaşlar ıstanbulda drift arattım ikinci el bir tane 1000 km 2500 liraya buldum. Bayandan diye yalnız ilanın sahibini araştırmak istedim daha önce başka bir ilanda motorunu değiştirdim 165lik motor var yazıyordu. Şimdiki ilanda öyle bir ayrıntıya yer vermemiş. Bir fırıldaklik olabilir mi? Lastikler prelli ve çantayı kilitide veririm yazıyor sanırım açıklamadaikinci el almayı düşünüyorum. Ve ümit arkadaşımızin yardımınada ihtiyacım olacak inşallah yardımci olursa.
m.oldum okan..Aslında 2000 liraya kadar bakıyorum ama şimdi o tarzda da fiyat ortalamasına göre sanki yıpranmışlar gidiyor gibi geliyor. Sıfır almayı düşünmüyorum. Nasıl olsa ödemeyi yapar yapmaz 2. El olacakümit kardeş sağolasın alo diyeceğim hiç merak etme ıstanbulda olmuş olman benim için büyük bir şans zaten. Bu arada forumu takip etmeye başladığımda adımı falan paylaşmıştım ama yine beyinleri tazelemek adına. Okan adım 86 giresun doğumluyum
gebzede yaşıyorum. Evli ve çocuk yokken kafayı motora saran biriyim.