evet onun için diyorum öle bişiler duymuştum..Nie onlardan almıyım bi kazada diz kemigini kırma oldugu içinmi diyorsun. ? Persembe-Cuma-CumartesiOyy oyyy
bende o demirden taktıracaktım son anda vaz geçtim..
evet onun için diyorum öle bişiler duymuştum..Nie onlardan almıyım bi kazada diz kemigini kırma oldugu içinmi diyorsun. ? Persembe-Cuma-CumartesiOyy oyyy
Aman abi ya ben seni gördüm yolda. bişey yok sanıyodum. kazadan haberim falan yoktu. sonradan öğrendim onuda. Allah korumuş, sana bişey olmasın abi
geçmiş olsun abi..Aynen umit de onemli bisi yok cok sukur
ara yoldan ana yola cikacaktim baktim gelen var bekledim serbest olunca da yurudum
oda ne onumden gecen arac durdu(kirmizi isikta) arkasinda durdum allah takti geriye geri geliyo kornaya bastim carpinca ancak durdu hareketsiz halde bana vurdu
motordan atladim motor yere dustu dayayabildigim kadar dayadim ama denyo duramadi daha neyse
biraz benzin akti ve ayna vidadan gevsedi allahtan korumalik varda motorun deposunu sagini solunu cizilmekten bukulmeden korudu sadece korumaligin yan tarafi cizildi
aynayi siktim eski haline geldi.
Ayna parasini aldim yalniz 50 lira dediler takimina 35 lirasini aldim o da dokulen benzin yerine gecti
vay be gençlik şimdi o yaşda olup o heyecanı tatmak var anasını satayım::gazla::Nie onlardan almıyım bi kazada diz kemigini kırma oldugu içinmi diyorsun. ? Persembe-Cuma-CumartesiOyy oyyy
abi geçen gün müze parkının orda yatırdım motoru 2-3metre sürüklendim
sanada gecmis olsun kaan dikkat et aman
tamam umit olursa yarin nobetten cikinca boyaci arkadasin oraya gideyim de halledeyim biraz rutus yapariz
aynalarin takimi ne kadar umit oralarda yanlis hatirlamiyorsam 10-15 gibi
hatirliyorum burada 50lira deyince soke oldum
benim serviste benim arkadaşın driftine çiftinisanada gecmis olsun kaan dikkat et aman
tamam umit olursa yarin nobetten cikinca boyaci arkadasin oraya gideyim de halledeyim biraz rutus yapariz
aynalarin takimi ne kadar umit oralarda yanlis hatirlamiyorsam 10-15 gibi
hatirliyorum burada 50lira deyince soke oldum
benim serviste benim arkadaşın driftine çiftini
30 liraya takmıştık..
sizin orda beya pahallıymış ...
arkadaşla sadece bizim motordamı oluyo bilmiorum ama mesutun kazasındada benzin dökülmüş
benim arkadaşta yan yatırmıştı motoru hemen benzin akmıştı..
acaba kapaktaki conta tam sıkmıyormu kapagı neden dökülüyorkii??
---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:15 ----------
neyse arkadaslar ben biraz dışarı çıkar..
motor stünde sigara içmeyi özledimm.(kötü bi örnek ama sız bana aldırmayın)