Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet fotosunu çektim bugün. jikle en altta resimde, kapalı diyorsunuz?

9yun1.jpg

o zaman doğru vidayla oynamışım, çok sağolun. Buarada şu rodaj süresi hiç iyi bir süre değilmiş. Gidiş geliş 20-30 km yaptım ortalama, belediye otobüsleri bile geçiyor beni, 70i geçemiyorum ne yazıkkı :)

o zaman doğru vidayla oynamışım, çok sağolun. Buarada şu rodaj süresi hiç iyi bir süre değilmiş. Gidiş geliş 20-30 km yaptım ortalama, belediye otobüsleri bile geçiyor beni, 70i geçemiyorum ne yazıkkı :)

Rodaj süresince sabit gazla gitmeyin, vites küçültün büyültün. Bence ne kadar iyi olmasada gayet zevkli bir süreç:mrgreen:

iftara annem gelmişti telini unutmuş ben de bahane arıyordum akşam bir motor süremedim gittim diye o bahaneyle şimdi gidip geldim biraz gezdim akşam ayrı bir güzelmiş. Trafik desen az güneş yakmıyor mis gibiydi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

Rodaj süresince sabit gazla gitmeyin, vites küçültün büyültün. Bence ne kadar iyi olmasada gayet zevkli bir süreç:mrgreen:

sabit gazla düz uzun yolda mecbur gidiyoruz, 70te seyrediyoruz mecbur, trafikte şehir içinde küçültüp büyültüyoruz mecbur. Zevkli kesinlikle değil :D Kasti basmıyor sandığım belediye otobüsleri bile 70i geçiyormuş düz yolda da haberimiz yokmuş meğer :D

Yahu hanım evladı gibi motor kullanamıyorum ben burası bilgi platformu kimse kimseyi eleştiremez, şuan 920 km deyim. tık demedi, demesinde zaten diyelimki geldi dedi, harbiden inşallah gelir ya. garantiden sıfırı gelir ustama parça diye bırakır motoru mcx roadracer cc sine çıkartırım. umrumda da olmaz.

forumu okuyorum takip ediyorum, motorlar hakkında araştırma yapmayı, arabalar hakkındaki araştırmaları seviyorum. cc yükseltince böyle oluyormuş demekki yorumlar. Isınma sorunun var galiba, DESTRO'nun fanlar zaten pek iyi çalışmıyor. Abimde kullanıyor maşşalah dengesi çok çok iyi. Ama bazılarının şasi yamuk çıkabiliyor, nereye gideceğini bilmiyor sağa sola çarpıyor. Neyse..

rodajımı nasıl yapıp yapmayacağım kimseyi ilgilendirmez. nasıl kullanacağım da kimseyi ilgilendirmez. cebimden para çıkacaksa motor kırılacaksa buda kimseyi ilgilendirmez. burada insanlar SADECE BİLİYORSA SORULAN SORULARI İNSİYATİFİNE KALARAK CEVAPLARLAR. ondan sonra kimseye etik bir vasıf yüklemeye gerek yok. kimse kimsenin kanun yargıcı değil. her koyun kendi bacağından. koca forumda tapulu malın olmadığında göre yalandan yere boş boş konuşmaya gerek yok.

son olarak YÜZSÜZLÜK kriterlerinizi gözden geçirip, UTANMA kısmını tekrar sorgulamanız gerektiğini size hatırlatıyorum. zira bana ahkam kesiyorsanız önce imzanızı kontrol etmenizi isterim. doğrusu "Kul Fanidir Yol Mukaddes Birgün Verilecek Son Nefes, Ne Makam Kalıcı Nede Boş Heves Sadece Yaradana Kulluktur Gerçek Adres.." olacaktır.

Hadi eyvallah.
:) on karakter

biraz resim paylaşalım..ramazanda gezemiyoruzda napalım resim çeklim biraz.
9zrn9.jpg

ayazaga ormanı karsıda görünen yer maslak..gezilecek çok yer var aslında ama tek başınada olmuyo
9zrpy.jpg

9zrrp.jpg

9zrst.jpg

9zrtr.jpg

9zrur.jpg

c90

sağ olsun mondial bu gün aradı
daha önce drift in hızlanma problemini mail atmıştım
bu konuda teknik elemanları ile görüşüp bu konuyu çözmeye çalışacaklarını beyan ettiler
bu cin min diyenlere kapak olsun
demek ki adamlar iletişim kısmını gözetleyip yaşanan sorunlara çözüm üretmeye çalışıyorlar
geri bildirim ve ürün arkasında durma diye buna demezler de daha ne ye derler bilmiyorum
sağol mondial
birde bu sorunu çözünce en azından garanti kapsamında olan mh lere de ücretsiz uygulasalar
büyüklüklerini ve mondial ciddiyetini bir kere daha o ahkam kesenlere kapak olsa adamlar utansa
TEŞEKKÜRLER MONDİAL

yahu çin diyene bir sor bakalım japon olsa adamlar eve özel servismi yolluyor
İzmirde şahit olduğum çözülemeyen arızaları benim arkadaşa paslıyorlar özellikle mondial yönlendiriyor
peki bu olay japonda olsa ne halt yiyecegiz epi topu iki üç yetkili servis var hepsinin yapacagıda belli

@ümit_150_zc ben de aynı dertten muzdaripim, şöyle dağ bayır orman vs gezecek bir ortam daha olmadı. Tek başına anca koca şehirde ya berbere ya pizzacıya ya markete gidiyorsun anca.. Ramazan bitince birşeyler yapmam lazım benim de. Kanım kaynıyor ama gezecek adam yok :)

Motorla tek gezmek daha keyiflidir aslında, kafana göre takılırsın. Artçı da zor iş, küçük motorların dengesini çok etkiliyo, 70'le girdiğin viraja 40-50 girersin düşmeyelim diye.

artçı dediğin gibi olmaz, ben de istemem artçı 2-3 motor takılacaksın. Sabah çıkacaksın bir yere balık mangal gezi vs akşam döneceksin gibi diyorum

Tek gezmekte ii ama belli bi zaman sonra insani bayiyo asiri kalabaliga da gerk yok soyle kafa dengi iki uc arkadas acioacaksin yolaara aslinda

c90

tek gezmek canınız sıkılınca sitres atmak için iyi bence
aklınıza esince son gaz açıp motoru yorarsınız
aklınıza esince de emniyet şeridinde 50-60 ile gidip kafa dinlersiniz
fakat gurup farklı aklına esen gaz açamaz
aklına gelince geride kalamaz
gurup liderine uyma konvoy adabı diye bir şey vardır

Vay arkadaş ya bi tanıdık bulamadıkki Mh dirift alak 2.ele pke güvenmiyorum gördüğüm tüm 2.eller sticker dolu ön amartisor kesilmiş ve nedense km çok düşük
Mersin ve Adana içi Mondial Mh dirift alınır 2.el

c90

:D Sahibindene üyeyim zaten devamlı oalrak takip ediyorum ilanlarıda ben mersin içi arıyom genelde ama oda pek yok 1,2 tane buldum birisi pert diyeri 2000 de ama her yeri oynanmış güvenilmez
Ben MT den güvenilir birisnden almayı planlıyom yabancıya gitmesin maksat ama oda mersinde kullanıcı yok :s

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar