Yahu hanım evladı gibi motor kullanamıyorum ben burası bilgi platformu kimse kimseyi eleştiremez, şuan 920 km deyim. tık demedi, demesinde zaten diyelimki geldi dedi, harbiden inşallah gelir ya. garantiden sıfırı gelir ustama parça diye bırakır motoru mcx roadracer cc sine çıkartırım. umrumda da olmaz.
forumu okuyorum takip ediyorum, motorlar hakkında araştırma yapmayı, arabalar hakkındaki araştırmaları seviyorum. cc yükseltince böyle oluyormuş demekki yorumlar. Isınma sorunun var galiba, DESTRO'nun fanlar zaten pek iyi çalışmıyor. Abimde kullanıyor maşşalah dengesi çok çok iyi. Ama bazılarının şasi yamuk çıkabiliyor, nereye gideceğini bilmiyor sağa sola çarpıyor. Neyse..
rodajımı nasıl yapıp yapmayacağım kimseyi ilgilendirmez. nasıl kullanacağım da kimseyi ilgilendirmez. cebimden para çıkacaksa motor kırılacaksa buda kimseyi ilgilendirmez. burada insanlar SADECE BİLİYORSA SORULAN SORULARI İNSİYATİFİNE KALARAK CEVAPLARLAR. ondan sonra kimseye etik bir vasıf yüklemeye gerek yok. kimse kimsenin kanun yargıcı değil. her koyun kendi bacağından. koca forumda tapulu malın olmadığında göre yalandan yere boş boş konuşmaya gerek yok.
son olarak YÜZSÜZLÜK kriterlerinizi gözden geçirip, UTANMA kısmını tekrar sorgulamanız gerektiğini size hatırlatıyorum. zira bana ahkam kesiyorsanız önce imzanızı kontrol etmenizi isterim. doğrusu "Kul Fanidir Yol Mukaddes Birgün Verilecek Son Nefes, Ne Makam Kalıcı Nede Boş Heves Sadece Yaradana Kulluktur Gerçek Adres.." olacaktır.
Hadi eyvallah.