Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet arkadaşlar
çantaya led taktım..
sinyaller
park
ve fren olarak
tam istedigim gibi oldu
http://c1206.hizliresim.com/y/g/7x93k.jpg[/IMG
birazdan konu açacam[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:18 ----------[/SIZE]

[/COLOR][IMG]http://c1206.hizliresim.com/y/g/7x93k.jpg

valla gidişi canavar gibi.
tek sıkıntım 5000 devir de bi titreme yapıyo ama aşağısında ve yukarısında kesiyo titremeyi.
bunu neden yapıyo anlam veremedim.
bi de önce ki akşam PTT nin moto kuryelerinden biri yüzünden motoru yürüme hızında sola devirdim :pale:
sol gidon eğildi döküm olduğu içinde düzeltilemiyo. hee sıkıntı yok hala kullanıyorum motoru ama sipariş verdim gelince hemen değiştircem.
taş çatlasa 5-6 mm bi yamukluk oldu ama takıntılı adamım yaa rahatsız ediyo :)
inşallah son olur bu aldığımdan beri 2 oldu maaşı alınca bi kan akıtmayı düşünüyorum... gözü olanın gözü çıksın...

geis olsun eray
ne kadar ufak da olsa rahatsizlik veriyor senin gibi bende titizim
degismeyince icin rahat etmez
dedigin gibi bi kan akit gou olanin gozu aksin

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------

şimdi gittim baktım çantaya acaba bu işlermler için musaitmi diye.
valla tanm çantayı bunun için yapmışlar sanki..
park için led
firen ışıgı için led
birde sinyaller için led yapacam çantaya..
durmak yok yola devam diyorsun yani bekliyoruz fotolari umit

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

Umit hakikaten cok vahset ve saskonlik icinde uygulamalarini takip ediyorum

merhaba arkadaşlar ...arkadaş debriyaj balatasını değiştir orjinal olmak şartıyla ister apaçi ister cbf ister ybr balatası koy bu sorunun kalktığını göreceksin....

Arkadaşlar. Motorun 6000km bakımını yaptırdım. Ama yetkili servis ne bujiyi değiştirdi nede hava filtresini temizledi. Kitapçıkta 6000 km bakımında bujinin değişmesi gerektiği yazıyor. Nasıl yetkili servis bu anlamadım.
Karar verdim 8000km bakımını kendim yapacam. Hem 45TL ödedim hemde üstünkörü bakım yaptılar. Üstelik yağı da ben götürmüştüm :(

Arkadaşlar. Motorun 6000km bakımını yaptırdım. Ama yetkili servis ne bujiyi değiştirdi nede hava filtresini temizledi. Kitapçıkta 6000 km bakımında bujinin değişmesi gerektiği yazıyor. Nasıl yetkili servis bu anlamadım.
Karar verdim 8000km bakımını kendim yapacam. Hem 45TL ödedim hemde üstünkörü bakım yaptılar. Üstelik yağı da ben götürmüştüm :(

yağıda kendiniz götürdünüz ve doğrudürüst ilgilenmeden birde 45liramı aldılar? çok fazla gerçekten bu tür servislerin yaptıgı insanlık ayıbı :farao:

yakınlarda başka bi yetkili servis varsa ona götürün ve bu durumu MONDİAL MÜŞTERİ HİZMETLERİNE telefonla ve e-mail yoluyla bildirin.
illaki ilgeleneceklerdir.
eğer değişen bişey olmazsa sürekli arayarak taciz edin mondiali.
benim sürekli gittiğim servis o konuda sıkıntısız maşallah...

bakım yapılırken siz yanında degilmiydiniz??
servisler kafasına göre yapıyo
sizin yönlendirmeniz gerekirdi..
neye okadar para aldı anlamadım bencede şikayette bulunun..

günaydın beyler,
yakıt konusunda sizlere danışmak istedim. Yakıtı hangi firmadan ve ne tür yakıt alıyorsunuz. 95 mi 95+ mi 97 mi. saygılar

ve motor arızasını yaptı, motordan değişik ses gelince servise götürdüm.birkaç saat sonra uğradığımda yanlış yağ kullanımı sonucu silindir,eknsantrik mili piyano değişecek dedi. oysaki yağ değimini bizzat kendim gidip 10-40 vitesli motor için castrol alıp o yağı koydurmuştum. 10-50 konacakmış. kitapçığında ne yazıyorsa onu koydum dedim. garanti için başvuracağız dediler. olmazsa 300 tl masrafı varmış. yepisyeni motora olanlara bak.

bazen böyle sıkıntılar olması normal :)

inş. garantisi olur sende masraftan kaçınırsın :)

ve motor arızasını yaptı, motordan değişik ses gelince servise götürdüm.birkaç saat sonra uğradığımda yanlış yağ kullanımı sonucu silindir,eknsantrik mili piyano değişecek dedi. oysaki yağ değimini bizzat kendim gidip 10-40 vitesli motor için castrol alıp o yağı koydurmuştum. 10-50 konacakmış. kitapçığında ne yazıyorsa onu koydum dedim. garanti için başvuracağız dediler. olmazsa 300 tl masrafı varmış. yepisyeni motora olanlara bak.
gecmis olsun... Sadece yagla alakali bi sorun oldugundan emin misin
bence yagla alakali degil gibi geldi oyle olsa idi benim diger motor komple giderdi. Neden mi babam yanlislikla 2 zamanli yag koymus
4 t yerine yaklasik 2 ay o yagla calisti ve hic bir sikinti yaratmadi.
Yag motoru yaglar ince yada kalin yag olmasi farketmez gibi me geliyo
(yagin onemini inkar etmiyorum sadece islevini soylemek istedim)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------

Arkadaslar dun motor istunde yogun bi gun gecirdim
Ali ve ayse adli iki arkadasimin dugunlerinde yanlarinda olmak amaciyla nisanlimla yollara dustuk
once kozluca beldesine ordanda halebi koyune gectik
motoruma masallah olsun ki ozellikle ilk 45 km hic kontak kapamadan gaz kesmeden banamisin demedi
tabi bi orya bi buraya derken fazla foto cekemedim ama cektiklerimi de bugun yada yarin aksama paylasacagim
memeleketim memleketim ne kadar guzel yollari ve bozuk yollari varmis:):):)
140 km yol yaptik ve harika bir gundu
motorum da tek sikayetim selesi onun disinda
NUBER ONE yani

Servislere pek güvenme diycem ama elin mahkum.Yağdan heleki castrolden olması bana saçma geldi.Çöl sıcaklarında falanmı kullandın ya da uzun süre rolentidemi çalıştı motor.Geçmiş olsun.İnşallah garantiden hallederler.

c90

selam uzun zamandır sadece okuyordum
fakat bugünlerde motorsikletimin motorunda bir cayırtı kopuyor aklım çıkıyor
daha önce bu olay c90 da vardı eksantrik zinciri ve dişlisinden olduğunu söylemişlerdi bu yüzden motoru satmıştım
debriyajı sıkınca cayırtı son buluyor tabi motor rolantide iken bu ses yok
bu konuda bilgisi olan varmı

Forum bütünüyle bir sessizliğe bürünmüş yaa :) eee motorsiklet forumlarınin yazin böyle olması çok normal.

Forum bütünüyle bir sessizliğe bürünmüş yaa :) eee motorsiklet forumlarınin yazin böyle olması çok normal.
Ben anlamadım bu motor sezonunun yaz olmasını, ankaraya bi geldim daha haziran ayında gündüz ölümcül bir sıcak var. Daha büyük bir motor almayı düşünüyordum ama bu hava koşullarında çok kararsızım, kışın motorun geç ısınması zor çalışması dışında bence herşey süper, kar yağarken bile motora bindim.

arkadaşlar bu motosikletten almaya karar verdim sonrasında yorumları okurken şöyle bi fikre vardım. bu motosikleti bayiden alıp direk kullanmak biraz zor. önce zinciri değişmek gerek sonra tekerler onların da değişmesi gerekiyor, şu anda aklımda olmayan bi kaç değişiklik daha yapılması gerekiyor galiba. gerçekten de bayiden alıp direk değişiklik yapmadan kullanmak mümkün değil mi bu motoru?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

unutmadan; bu motoru almak için karar vermeme neden olan fotoları da eklemeden olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar