Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim lastikler 700-800 kmden sonra bayağı değişti. bence 200-250 km sonra hala beğenmezseniz değiştirin derim.

valla hocam hızı düz yolda 100 gidiyor. bayır aşağı 120 gördüm. gpslede ölçmüştüm gps te 120.3 gösterdi. bilmiyorum nasıl hızlanacak. senin motor nasıl gidiyor?

Daha son gaz gitmedim.Dün yağ değiştirdim serviste axol diye bir yağ koydu.1000 kmde kendim castrolle değiştiricem ve yavaştan hız denemelerine başlıycam.Şu an 7000-8000 devirde 100 km görüyor.

Eray bence normal cunki mottoru daha rodajda olarak kabul goruyor bence 16-17 kuruslara kadar dusmeli gibime geliyor
nasil gidiyo peki

valla gidişi canavar gibi.
tek sıkıntım 5000 devir de bi titreme yapıyo ama aşağısında ve yukarısında kesiyo titremeyi.
bunu neden yapıyo anlam veremedim.
bi de önce ki akşam PTT nin moto kuryelerinden biri yüzünden motoru yürüme hızında sola devirdim :pale:
sol gidon eğildi döküm olduğu içinde düzeltilemiyo. hee sıkıntı yok hala kullanıyorum motoru ama sipariş verdim gelince hemen değiştircem.
taş çatlasa 5-6 mm bi yamukluk oldu ama takıntılı adamım yaa rahatsız ediyo :)
inşallah son olur bu aldığımdan beri 2 oldu maaşı alınca bi kan akıtmayı düşünüyorum... gözü olanın gözü çıksın...

valla gidişi canavar gibi.
tek sıkıntım 5000 devir de bi titreme yapıyo ama aşağısında ve yukarısında kesiyo titremeyi.
bunu neden yapıyo anlam veremedim.
bi de önce ki akşam PTT nin moto kuryelerinden biri yüzünden motoru yürüme hızında sola devirdim :pale:
sol gidon eğildi döküm olduğu içinde düzeltilemiyo. hee sıkıntı yok hala kullanıyorum motoru ama sipariş verdim gelince hemen değiştircem.
taş çatlasa 5-6 mm bi yamukluk oldu ama takıntılı adamım yaa rahatsız ediyo :)
inşallah son olur bu aldığımdan beri 2 oldu maaşı alınca bi kan akıtmayı düşünüyorum... gözü olanın gözü çıksın...
geçmiş olsun eray..
bencede bi kan akıt yavv motoru aldıgından beri sürekli bi kaza olayı var..
allah saglık sıhhat versin gerisi pek önemli degil..

bugün arka çantaya led baglayacagım firenle yaıp sönen bi led..belki sinyalde baglayabilirim..

Allah razı olsun ümit kardeşim valla var bi sıkıntı göz mü diyelim nazar mı diyelim artık bilemedim.
işlemler bitince bi bi fotoğraflarsan seviniriz :queen:

şimdi gittim baktım çantaya acaba bu işlermler için musaitmi diye.
valla tanm çantayı bunun için yapmışlar sanki..
park için led
firen ışıgı için led
birde sinyaller için led yapacam çantaya..

geçmiş olsun eray..
bencede bi kan akıt yavv motoru aldıgından beri sürekli bi kaza olayı var..
allah saglık sıhhat versin gerisi pek önemli degil..

bugün arka çantaya led baglayacagım firenle yaıp sönen bi led..belki sinyalde baglayabilirim..

bende motora o şekilde bir led baglamayı düşünüyorum , motoru çalıştırdıgımda ledler yansın frene bastıgımdada belli olsun , baglantıyı kontaga ve frenlere mi yapmak gerek? aslında parklara baglamakta olur gece-gündüz farım açık gidiyorum
yaptıgınızda sis uygulaması gibi bunuda paylaşırsanız harika olur

bende motora o şekilde bir led baglamayı düşünüyorum , motoru çalıştırdıgımda ledler yansın frene bastıgımdada belli olsun , baglantıyı kontaga ve frenlere mi yapmak gerek? aslında parklara baglamakta olur gece-gündüz farım açık gidiyorum

bence en mantıklısı yakın olan fren (stop) lambasından hat çekmek. hem parklar yanınca yanar hemde frene basıldığında yanar. ama iki ayrı led bağlamak gerekli mi onu bilmiyorum

motorun koltugunu açınca arka sinyallerin oark lambalarının ve fren lambasının soketleri var
orda elimde bi lamba vardı deneme yaptım
butün hangi soket nereye gidiıo buldum..
şimdi gidip led alacagım
ve işleme başlayacagım..
7wrts.jpg

evet resimde işaretledigim üstteki kısma
park ve fren baglantısını yapacagım
yandaki kısımada sinyal baglantısını
yanlız kabloları çantanın içine nasıl sabitleyecegim onu düşünmem lazım

---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:37 ----------

bence en mantıklısı yakın olan fren (stop) lambasından hat çekmek. hem parklar yanınca yanar hemde frene basıldığında yanar. ama iki ayrı led bağlamak gerekli mi onu bilmiyorum
eray fren ve park ledini aynı yaparsa ikisi aynı anda yaktım zaman kısa devre ve ya çakışma olabilir
onun için ikisinide ayrı takacagımm.

hem parkların yanıp hem frende yanması güzel olur , tek ledde halledilirmi acaba

http://youtu.be/N0y-cgh1jY8

2:50 ve 3:55te motorun ayaklıklarının arka tarafındaki led ışıklar çok güzel geldi bana , bizde ayaklıklara yapılmaz ama motorun arka tarafına bu şekilde sağlı sollu ince iki led düşünüyorum

---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:42 ----------

@ümit_150_zc güzel bir uygulama olacak merakla bekliyorum

hem parkların yanıp hem frende yanması güzel olur , tek ledde halledilirmi acaba

http://youtu.be/N0y-cgh1jY8

2:50 ve 3:55te motorun ayaklıklarının arka tarafındaki led ışıklar çok güzel geldi bana , bizde ayaklıklara yapılmaz ama motorun arka tarafına bu şekilde sağlı sollu ince iki led düşünüyorum
olabilir tabi neden olmasın..
ben iki ayrı led alacam park ve fren için..
motorun koltugunu çıkarın arkada bütün arka tesisatın oldugu bir yer var
ordan rahatlıkla bulursunuz herseyii.
freni..sinyali parkı..
hepsi soket ve fiş halinde..

---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:45 ----------

video da çekerim ama youtube yüklemeyi bilmiyorum..onn için face yüklerim ordan izlersiniz..
ama resim çekerim..
bunun için konu açmaya gerek varmı sizce??

açılsa iyi olabilir, biraz aradım sadece 2konu var buna benzer , yapmayı düşünenlere çok faydası olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar