Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla bende ilk beyaz diye diretmiştim ama hem beyazın tam bir buçuk ay sonra gelişi hemde siyahın her tarafının boyalı oluşu beni siyah almaya yöneltmişti iyi ki de siyah almışım :)
şimdi ki motorum da siyah maşallah :)

Nazar degmez insallah
beyaz bi baska gorunuyor gercekten yeniden drift alacak olsam yada baska bi motor kesinlikle oncelik beyaz

Allah razı olsun mesut :)
arkadaşlar en kısa zamanda foto çekip paylaşcam ama önce bi yıkamam lazım koca oğlanı malum aldığım gün yağmura yakalandım :pale:
inşallah hafta sonu hava güzel olur da fotoğrafları çeker beğeninize sunarım :)

---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 13:10 ----------

yanlış anlamayın kötülemek için söylemiyorum tamamen şahsi fikrim ama boyasız olan yerler gerçekten hoş durmuyo yaaa :pale:
motordan ayrıymış gibi duruyo...

ylk.jpg

arkadaslar bu alt sakal yamaha ybr 125 lik için
photoshopla uyarlamaya calıştım en kısa sürede gerçek olacak :D

arkadaşlar benim motorun yedek deposu benzin olduğu halde çalışmıyor yani hep yedek depo açık halde gidiyorum kapatınca motor stop ediyor sebebi ne olabilir?

eray ne tarafları boyasız ve hangi renge boyatayım :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------

sinyaller değişti bence orijinalinden daha iyi oldu

bu da motoru koyduğum bi nevi garaj :) siyah file ayrı bi hava katıyo bu motora bence, ve şu sarı ikaz lambası gibi olan şeyi ayna yaptım iyi olmuş mu?

eray ne tarafları boyasız ve hangi renge boyatayım :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------

sinyaller değişti bence orijinalinden daha iyi oldu

[url]http://g1205.hizliresim.com/x/s/6mt42.jpg[/url]
[url]http://g1205.hizliresim.com/x/s/6mt62.jpg[/url]

bu da motoru koyduğum bi nevi garaj :) siyah file ayrı bi hava katıyo bu motora bence, ve şu sarı ikaz lambası gibi olan şeyi ayna yaptım iyi olmuş mu?

[url]http://g1205.hizliresim.com/x/s/6mt7g.jpg[/url]

kardeş boyasız dediğim yerler ön çamurluğun amortisörler den sonra başlayan boyasız kısım, benzin deposunun altında ki sakallar ve koltuğun ön alt kısmında bulunan hava filtresi ve akü korumalarının olduğu yer. sanırım daha evvel bu topic de bi arkadaşımız ön çamurluğu boyatmıştı motorun rengine o da gri olması lazımdı.
sinyaller sanırım mondial ein yeni çıkarttığı bi cross model var onun kine çok benziyo ama kedi gözlerinin yerine ayna takman pek hoşuma gitmedi belki şeffaf bi kedi gözü taksaydın daha şık dururdu...
kişisel görüşlerim böyle :)
güle güle kullan motorunu :)

Ewet o bendim eray boyama isi ilk benden cikti :):):):)
Arada kafam calisiyo yaaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=hjjw5TaeOg0

performans testi motorun son hızını görmek isteyen baksın

mesut bu arada bi kapışalım bi ara :D

haci benim motor gitmiyo kaktirarak yarisacaksak olur:):):)
Dotum yemiyo yarismayi gidip gelem yeter bana
uzun zamandir gorunmuyon. Korumalik isini ne yaptin.
Haber etmedin o gun ararsin die bekliyordum..

Onemli degil bunda alinacak bisi yok ki
su motorunu temizlede fotolari bi at yaw acayip oldum
utanmasam dugunu ertwleyip 250lige gecicem

Eray bisi danisacagim kardes
ben kaski yenilicem ls2 dusunuyordum
ama motomax da nitro gordum ve indirimdeler
hangisini tercih etsem acaba bi fikir verir misin

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

valla hiç öyle bi işe girişme yenge de seni hastanelik edip erteler haberin olsun :queen:

onda haklisin iste 7 senedir kafamin etini yedi simdi donersem mezara yollar sanirim:):):)

Eray bisi danisacagim kardes
ben kaski yenilicem ls2 dusunuyordum
ama motomax da nitro gordum ve indirimdeler
hangisini tercih etsem acaba bi fikir verir misin

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

onda haklisin iste 7 senedir kafamin etini yedi simdi donersem mezara yollar sanirim:):):)

valla aşağı yukarı 1 ay evvel güneş vizörlü fullface bi LS2 aldım ama vizör fitillerinden inanılmaz rüzgar alıyor. ve açıkçası pek sağlam gelmedi bana LS2. eski kaskım HJC kesinlikle daha kaliteli bi kasktı.
nitro hakkında bi yorum yapamicam ne yazık ki hiç incelemedim çünkü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar