yaa arkadaşlar bir sorum olucak forumdan okuyorum herkes met ediyor cevremdekilerde çok övüyorda herkes bu motoru satıyor yaav hele sahibinden de 1600tlye bile bulmak mümkün madem bu kadar iyi neden satıyorsunuz ?
Şundan Kaynaklı olabilir buradaki linklerden de göre bilirsin çoğu kişi bu motoru geçiş motoru olarak alıyoryaa arkadaşlar bir sorum olucak forumdan okuyorum herkes met ediyor cevremdekilerde çok övüyorda herkes bu motoru satıyor yaav hele sahibinden de 1600tlye bile bulmak mümkün madem bu kadar iyi neden satıyorsunuz ?
değerli handsomu3272 bende motorumu 1900 TL ye satıyorum sahibinden de hemde hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen. eren arkadaşımızın da dediği gibi ben mondialin 250 cc olan DESTRO modelini almak için satıyorum.yaa arkadaşlar bir sorum olucak forumdan okuyorum herkes met ediyor cevremdekilerde çok övüyorda herkes bu motoru satıyor yaav hele sahibinden de 1600tlye bile bulmak mümkün madem bu kadar iyi neden satıyorsunuz ?
LS2'nin şu üzerinde hız kadranı olan beyaz kaskından da amma çok satılmış, pişman oldum alacağıma bilsem düz siyah alırdım :cherry:
Ben de beyaz olduğu için yazın güneş altında az ısınacağı için tercih ettim. Bu kaskı Kawasaki Ninja 600'lük kullanan adamda bile gördüm dandik bişey değil ama çok satılmış bu desenden.ben beyaz olduğu için tercih ettim
Kesinlikle kaliteli bir kask. Özellikle dandik kasklarla karşılaştırınca: Mesela vizör hiç parlamıyor. Karşıdan gelen arabanın farları benim markasız kaskımda acayip gözümü alıyordu. Şimdi LS 2 kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel. Gerek ses yalıtımı gerekse soğuk havayı bloke ediyor.görünürlük açısından da beyaz kask daha iyi. evet bu lsr2 kasklara herkes kaliteli diyor
Kesinlikle kaliteli bir kask. Özellikle dandik kasklarla karşılaştırınca: Mesela vizör hiç parlamıyor. Karşıdan gelen arabanın farları benim markasız kaskımda acayip gözümü alıyordu. Şimdi LS 2 kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel. Gerek ses yalıtımı gerekse soğuk havayı bloke ediyor.
son derece uygun bi motor kardes hatta uzun sure goturecek kadarda kaliteli pisman olmazsin benim boyum 1,78 sorun olmaz yanibu motor motora bınmeye ılk baslayacaklar ıcın uygunmudur.ayrıca boyum 170 cm.rahat kullanabılırmıyım?
ne kadar yakıyor forumda görmüştümde sımdı bulamadım.100 km de kaç kurus yakıyor?son derece uygun bi motor kardes hatta uzun sure goturecek kadarda kaliteli pisman olmazsin benim boyum 1,78 sorun olmaz yani
Repsol kanatlandırır heralde :cherry:motorun yağ değişimi geldi repsol yağ katıcam