Çok şanssızsın bence. Her üründe 1,2 tane fire olur. O da sana gelmiş anlaşılan. Çünkü ben 2007 yılından 2009 yılına kadar mondial 100 kh ile her sabah 2 kişi Şirince' ye (bir hayli yokuş ve virajlı yolu) çıktım. Motor bir kez bile arıza yapmadı. Bir kez yolda kaldım onda da benzin bitmişti******bir mondial kullanıcısından alıntı******
19 Ocak 2011 tarihinde mondial cup 100 mfh marka ve modelli motorsiklet aldım aldığım günden itibaren sorunlar, yaşamaktayım ve garantisi olmasına rağmen servise gidiyorum ama servis her seferinde ne hikmetse garanti kapsamında değildir, deyip geçiştirilmekte bir ücret karşılığında tamiri yapılmakta nedir bu garantiye girme şarttı diyorum.
Tatmin edici bir cevap verilmiyor daha 100 km gelmeden motorum grenajları (vibrasyondan) titreşimden bağlantı yerlerinden kırıldı, şu an 10000 km civarında bugüne kadar değiştirdiğim parçalar 2 kere akü 1 kere konjektör 2 kere benzin şamandırası 2 farklı noktadan titreşimden çatladığı için grenej değiştirdim.
Ön arka sinyallerini 1 kere değiştirdim, 2 kere zincir takımı komple değiştirdim, şuan motorun marş motorunda sorun var, bazen marş çalışmıyor, elektrik tesisatında sorun var, ışıklar far stop gösterge ölü şeklinde yanıyor bazen tamamen kapanıyor, kısacası şuan Mondial'den aldığım bu motordan resmen bin pişmanın şuan servisini de kullanmıyorum en kısa sürede satmayı düşünüyorum.