Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Fazla satan yer yok sahibinden sanalpazar gibi yerlerde belki vardır birde kargo parası :)

Montajı kendim yaptım el yordamı ile

hocam peki her başlık uyar mı motora ? ben pek anlamam bi motorcuya götürürüm o montajı halleder ama uyumsuzluk sorunu olurmu ?

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Brand-New-Dirt-bike-Motorcycle-Universal-Vision-Headlight-motorcycle-headlight-blue-lightting-Guaranteed-100/713915810.html

mesela bu hocam :D bunu alsam uyar mı drifte?

Başlık sert plastikden bağlantı direk olmuyor üst bağlantı demirini ( motordaki demiri ) ayarlı pense ile düzledim fardaki bağlantı yeride sert plastikden olduğundan biraz eymeyle üst tarafı normal vida somun ile sıktım ( vida ve somun altlarına pul atmalısın yoksa vida başı ve somun kendi başına plastiği ezer )

Alt taraf hiç uymadı zaten üst taraf yetiyor alt tarafı bağlamaya gerek yok ben kablo bağıyla alt tarafı bağladım geçtim taş gibi olmasada üst taraf yetiyor :)

Farla birlikde yanında bazı plastiklerde geliyor bağlayabilirsen onlarlada bağla ama ben ne olduklarını çözemedim

Satıcının puanı düşük gibi geldi siz bilirsiniz genede ama çokda düşük değil 97.7

Son düzenleme:
Başlık sert plastikden bağlantı direk olmuyor üst bağlantı demirini ( motordaki demiri ) ayarlı pense ile düzledim fardaki bağlantı yeride sert plastikden olduğundan biraz eymeyle üst tarafı normal vida somun ile sıktım ( vida ve somun altlarına pul atmalısın yoksa vida başı ve somun kendi başına plastiği ezer )

Alt taraf hiç uymadı zaten üst taraf yetiyor alt tarafı bağlamaya gerek yok ben kablo bağıyla alt tarafı bağladım geçtim taş gibi olmasada üst taraf yetiyor :)

Farla birlikde yanında bazı plastiklerde geliyor bağlayabilirsen onlarlada bağla ama ben ne olduklarını çözemedim

Satıcının puanı düşük gibi geldi siz bilirsiniz genede ama çokda düşük değil 97.7

peki herhangi bir motorcuya götürsem dediğiniz gibi kafayı uydurabilir mi ?

http://www.aliexpress.com/item/Free...-blue-lightting-Guaranteed-100/713915810.html

Bu satıcının puanı nasıl ?

Son düzenleme:
peki herhangi bir motorcuya götürsem dediğiniz gibi kafayı uydurabilir mi ?

http://www.aliexpress.com/item/Free...-blue-lightting-Guaranteed-100/713915810.html

Bu satıcının puanı nasıl ?

http://www.aliexpress.com/item/Dirt-bike-street-fighter-Motorcycle-Universal-Headlight-Head-light-dual-sport-lamp-Free-shipping/704361468.html

İlk resimde farın yanında 2 tane plastik parça görünüyor onlar montajda kullanılıyor ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum inşlh ustan bu plastik parçaların ne işe yaradığını biliyordur :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Bu kafa muayenede sorun olmasın aydınlatması falan. Birde yuvarlak far ve ruzgarlikla cok karimatik olur.

Rüzgarı kesmede işe yaramıyor ama varmı var :p Muayene 3 senede bir oluyor muayene zamanı geldiği zaman orjinal farı tekrar uydururum :D

Orjinal acerbis değil bu fiyata bu var çok fazla bir şey beklememek gerekiyor :)

Son düzenleme:
Bende'ki şansa bakarmısınız motor Balıkesir'e gelecekken hata ile İstanbul'a gönderilmiş bugün teslim alamadım :mrgreen:
Neyse vardır bir hayır.

04Rk7R.jpg

buradakini mi aciyoruz yagi bosaltmak icin ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Şu far ayari yapmayi biri resimli anlatabilir mi lütfen ?

Son düzenleme:
ordan degil orda tel yag filtresi var karterin rn altinda 16 no anahtar ile sokulen var hatta onunde koruma olarak bi parca uzamislar

Cok tesekkür ederim öğrenmiş oldum sağolun

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Kısa farlarım asagiyi degil dik karşimi aydinlatiyor civatayi sıktm gevselttim degismedi ben mi yapamiyorum?

far tasinin icinde o dalganin tuttugu plastik yer vat sert cukurlardan geciyorsaniz kirilmis olabilir brnim kirilmisti o yuzden ayarlanmiyodu

abi motorun maşallah tertemiz :)

rolatide tuhaf bir ses yok bana göre ama tam tork verdiği devirlerde bir zınlama oluyor sizce sorun nedir

4 ten 10. saniyeye kadar bir zınlama var

evet usta kontrol etti arkasından eve gelip ulaşabildiğim tüm vidaları kontrol ettim gevşek bi yer bulamadım hep çıkmıyor o ses 6000 bin ile 8000 devir arası zınlama oluyor ve titreşimde biraz artma var ilk duyduğumda o sesi kenara çektim dinledim hala vardı yürüyen aksamı eledim o yüzden

Turkish39 abi sana birşey soracağım ön dişlinin olduğu yeri ne ile temizledin zincirden fırlayan atık yağlar çok kötü yaptı benim orasını.Ayrıca motor blok kısmı çok temiz ne ile temizliyorsunuz sadece tazikli su ve deterjan işine benzemiyor aralarda illaki pislik kalıyor fırçayla falan mı temizliyorsunuz?

Mertcan39 bizim motorlar 8bin ila 9 bin devirlerde fıttırıyor zaten o devire çıktığı zaman 110-120 yi görmüş oluyorsun.Yüksek cc motorlar gibi bağırıyor makina :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar