evet arkadaşlar işlemimi bitirdim ..2 adet 3x1 power led.mercekli 12 wol bagladım motora..elektirigi park lambalarından aldım..kafa grenajı açmaya hiç gerek tok elinizi araya sokup çıkartıp takabiliyosunuz..tıpalı... cisi kelepçe ile amortisörün en üst seviyesine bagladım spotları...aklınıza amortisör çarpar gibi gelmesin çünkü en son seviyeye bagladıgım için oraya yaklaşı 8 -9 cm lik arada duruyor.eksik iki şey var 1, si anahtar koyamadım parklardan bagımsız neyse o sorun degil..2. si ise amortisözlere bagladıgım için biraz yukarı bakıyor ama onun içinde bişi düşünüp aşagı dogru baktıracam kelepçe oldugu için yerinden fazla oynatamadım..
maliyeti 25 lira
karaköyden elektrikçilerden aldım. işim bitince baktım çok güzel durdu tabi benim görüsüm..ışık seviyesi gündüz olmasına ragmen çok güzel
resimleri paylaşayım
kullanan malzemeler
yorumlarınızı bekliyorum..gece resimlerinide akşam 8 den sonra yükleyecegim
---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:37 ----------
aslında kornaya baglamayıda düsündüm..kornaya bastıgımda sellöktör yapsın..ama kafamda karışıklık oldu ilerki zamanlarda uygulamaya çalışacagım..
bir tanesi 3 ledli ve 1 wat çekiyo toplam 6 wat ve motora hiç bir zararı yoktur...