Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet arkadaslar bugün yandaki plastikleride carbon fiber kapladım çok güzel oldu biraz resim .:)
407rd.jpg

407sk.jpg

407tp.jpg

3 - 4 gün sonra anca binersin üstüne daha montajı falan waar.

Montaji hemen hallexeriz merak etme servis yani mutlu abi yakindan bizim tanidik

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

İ takmissin da senin.motoru yarina kadar satacaksan haber ver bari hazir yapilisini alayim ugrastirma beni fazla
guzel olmus yakismis

c90

sağolasın emeğine sağlık ALLAH korusun emre kardes

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

karbonu kime yaptırabilirim
birde anlamadığım bir arkadasın driftinin yan kapakları depo rengine boyanmış geldi
benimkiler bagalit

sağolasın emeğine sağlık ALLAH korusun emre kardes

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

karbonu kime yaptırabilirim
birde anlamadığım bir arkadasın driftinin yan kapakları depo rengine boyanmış geldi
benimkiler bagalit

carbonu aksesuarcıya yaptırabilirsin..kendinde yapabilirsin fön makinası ile ısıtarak..ama biraz zahmetli bi iş tek kişi yoruyo iki kişi daha kolay oluyo..

c90

sağol ümit bey kardesim
bu plaka masrafı ne kadar gidiyor
bilen varmı yarın plakayı takayım diyorum

YAZ BAKIMI :
Buji : 7 tl
Yağ : 20 tl
Ön dişli : 16 diş 10 tl
Oringli zincir : 80 tl
sübab ayarı
debriyaj ayarı
karbiratör temizlenmesi , gaz hava karışım ayarı
130 tl
ön arka michelin lastik söktak balans dahil 200 tl

toplam 330 tl ...

istanbulda drif çi yok sanırım..yarın mc ci bi arkadasla buluşacaz kısmetse...istanbulds drift kullanan arkadaslar toplanalım bi gün gezelim oturaLIM Bİ ÇAY içelim

En kisaa zamanda yukleyecegim telefonla olmuyo pc karsisina gecmem lasimm

hayırlı olsun toprağım. p.tesi çıkabilirim dışarı. vizelerden başımı kaldıramıom. kendine dikkat et.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------

istanbulda drif çi yok sanırım..yarın mc ci bi arkadasla buluşacaz kısmetse...istanbulds drift kullanan arkadaslar toplanalım bi gün gezelim oturaLIM Bİ ÇAY içelim

senin için istanbula geliriz :D

hayırlı olsun toprağım. p.tesi çıkabilirim dışarı. vizelerden başımı kaldıramıom. kendine dikkat et.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------

senin için istanbula geliriz :D
siz yeterki gelin sinop mantısı yedirem size cevizli :))havalar güzel gidiyo gezmek istiyorum ama yanlızda sarmıyo..şöle toplansak bi kaç kişi süper olur...

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

c90 carbon kaplamayı yeni yaptırdın sanırım...yakışıyo motora..ayrıca benim göstergeler sarı bu motordaki siyahh bunları özelliklemi koyuyolar ??neden farklı ki

Saolasin topragim bide su plakayi cikartsak ii olacak
Pazartesi oglene kadar musait olursan goruselim rodaj bitsin belki de bi umitkardesi ziyarete gideriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar