Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese İyi Aksamlar,

Uzunca bir aradan sonra tekrar yazabiliyorum. Malum isler bu ara cok yogun su and bile isteyim :( bugun gunduzden kapali alan motorsiklet hakimiyet egitimindeydim. Acikcasi drifti tercih ettigim icin bugun tekrar sevindim. Tum egitim boyunca en az diger japonlar kadar iyi performans gosterdi. En cok sasirdigim yonu ise frenleri oldu. Uzerindeki orjinal Cst lastiklerle bile super performans gosterdi. Uzerinde Michelin lastik olan c f'ten bile iyiydi. Ancak begenmedigim veya uyum saglayamadigim bir konu vardi. Egitim sirasinda motoru tek elle tutmak (bosta dururken, surmuyorken) dengesi biraz zayif geldi. Belki lastiklerin inceliginden olabilir diye dusunuyorum.

Her ne olursa olsun yinede cok memnunum ve herkese egitim sart diyorum :)

Saygilar,

Sana katılıyorum ve inşallah en yakın zamanda bende alırım inşallah deyip içimden geçiriyorum.

168 yazar ama daha fazla taşıdıgınıda gördüm ortalama rakam yazmışlar bence

Ben alıcam çünkü bu motordan az geldi bana :D bizim sülalede zayıf insan yok haşat ederiz motoru en iyisi tek bineyim ben :D :D

eren bizim ailede su içsen yarıyo öyle diyim bi tane normal kilolu adam yok :D en iyisi tek bineyim ben :D alıcam kafaya koydum :D şuanda babamda kara waja var 70 medel babamlar ona biner ben buna oldu bitti :D :D tek sıkıntı bu motorun çok hafif olması bi süreyim dedim direk ön kalktı alıştıktan sonra sorun yok :D

Arkadaşlar merhaba. Ilk önce üzgün olduğumu belirteyim motosikleti kilitlediğim halat kilit zorlanmış bugün güpe gündüz. Ve hiçbirşey yapamıyorum kim olduğuna dair canım sıkıldı bunlara kasko falan da yapamıyoruz sanırım değil mi.

Arkadaşlar merhaba. Ilk önce üzgün olduğumu belirteyim motosikleti kilitlediğim halat kilit zorlanmış bugün güpe gündüz. Ve hiçbirşey yapamıyorum kim olduğuna dair canım sıkıldı bunlara kasko falan da yapamıyoruz sanırım değil mi.
geçmiş olsun okan...onu zorlayan alsın o kilidi ..............
kardeşim kilit yanında birde normal kalın zincirle kitlesen ...
kasko yaptırırsında çok para isterler..
evden duyabilirsen alarm taktır.

geçmiş olsun okan...onu zorlayan alsın o kilidi ..............
kardeşim kilit yanında birde normal kalın zincirle kitlesen ...
kasko yaptırırsında çok para isterler..
evden duyabilirsen alarm taktır.

Peki abi bunlardan birini deneyeceğim. Birde kasko için sorayım bakalım fiyatlar ne olacak. Heryer p.. Kaynıyor en iyisi kökten motoru garantiye almak. Sağol.

Otoparka bırak kafan rahat olsun bence... Arkadaşlar motoru ne sıklıkla yıkıyorsunuz ?

Otoparka bırak kafan rahat olsun bence... Arkadaşlar motoru ne sıklıkla yıkıyorsunuz ?
Çamurlandıkça, üzeri toz oldukça yıkıyorum. Ama motoru yıkadım diye de çamura sokmamazlık etmem, basar geçerim :cherry:
Bulaşık deterjanlı su ve fırça ile köpürtüyorum, basınçlı su makinesiyle yıkıyorum.

yıkandı cilalandı ..yeni bir haftaya hazır..
drslh.jpg

drsp0.jpg

drspy.jpg

drsr4.jpg

Arkadaşlar sayfa 204 ün sonuna yorum atmıştım cevap alamadım, ve istanbul anadolu yakasından alıcam motoru önerdiğiniz yer varmı.

Cevaplarınızı bekliyorum
İyi geceler..

ya ben çok resim paylaşıyorum..
umarım rahatsız olmuyosunuzdur..
resim paylaşmayı seviyorum :))

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

Arkadaşlar sayfa 204 ün sonuna yorum atmıştım cevap alamadım, ve istanbul anadolu yakasından alıcam motoru önerdiğiniz yer varmı.

Cevaplarınızı bekliyorum
İyi geceler..
anadolu yakasını bilmiyorumda avrupa yakasında var..
nebri nikli arkadasımızn aldıgı bi yer var..
birde benim servisimde satılıyo 12 taksitle pesin fiyatına..
yanında koruma demiri kilitde veriyolar.

Çamurlandıkça, üzeri toz oldukça yıkıyorum. Ama motoru yıkadım diye de çamura sokmamazlık etmem, basar geçerim :cherry:
Bulaşık deterjanlı su ve fırça ile köpürtüyorum, basınçlı su makinesiyle yıkıyorum.

Nerelere suyu tutmamaya dikkat ediyorsun sanki bizim beyin kısmı biraz açık gibi geldi bana kablolar falan hasar görür mü ?

Nerelere suyu tutmamaya dikkat ediyorsun sanki bizim beyin kısmı biraz açık gibi geldi bana kablolar falan hasar görür mü ?
bende tanzikli su ile yıkatıyorum.
benzincide oto yıkamacıda her yerine tutuyorum.
sonra saga sola yatırıyorum motoru..suyu akması için..
herhangi bi sorun olmadı bu zaman kadar..

Resimler çok hoş teşekkürler.
Kasa koruma brandası yakışmıyor ya bence:)Koruma olayı ayrıda yakışılılıgını bozuyor

Cevaplarınızı bekliyorum
İyi geceler..
anadolu yakasında küçükbakkalköy de SEVPA var yetkili servis satış yedek parça orda bi adet siyah drift var onu temin edebilrisiniz...

---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:28 ----------

bende tanzikli su ile yıkatıyorum.
benzincide oto yıkamacıda her yerine tutuyorum.
sonra saga sola yatırıyorum motoru..suyu akması için..
herhangi bi sorun olmadı bu zaman kadar..
aklınızda bulunsun tazyikli suyu çok yakından tutmayın deponun oraya falan boyayı kaldırma ihtimali var!!!
uzaktan tutturun suyu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar