14 bini gectim 1000 km felan oldu benim. ani hizlanmalarda rampa cikisi icin 65,5 tavsiye ederim sikinti yok benim. uzun yolda yaptim hicbir sikayetim yok hatta motora daha da baglandim guven duyuyorum. eskiden yirtinarak ha devir kaybeytti kaybedecek bayilacak diyerek sikintiyla ciktigim yerleri yarim gazla cikmak cok guzel rampalarda arabalari gecmek ayri bir zevk. 2,94 litre yakit tuketimi var benim motorun hesap ettim uzun yol ve sehir ici sikisik trafik kullanimi ile. ayrica benim motorda performans egzoz var hava filtreside yok. bilgisayardan girdigim zaman resim atarim. hava filtresinin onundeki o demir suzgec yamulmus benim motorda emis o kadar kuvvetliki demekki onu yamultmus cok sasirdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
soyle ornek vereyim 1,9 dizel partnerin 2 vitesten 3 e attigin zaman cekmedigi rampada ben bunnunla rampa sonuna dogru 5 e atiyorum. karabuk yolunda 3 te cekmezdi bizim araba bazi yerlerde dik rampada 3 le zorla cikardi bununla 5 vites 7300 devirde ciktim. sikistirsam daha hizli cikardi belki.