bekliyorum cevabını. bende paylaşırım karbratör gelince gözlemlerimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
[/url][/IMG]
bu da benim çıkan piston. piston şişip gömleğe sürtünmüş zaten resimdede görülüyor iz yapmış alt kısımları
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
[/url][/IMG]
bugün karbüratör geldi taktım yeni gaz teli almak zorunda kaldım kn 150 nin gaz telini buldum onu taktım. motor yine devir çeviremiyor 4 te 10500 de kalıyor beşe atıyorum 9200-9300 gibi oluyor. üst kapağın sıkıştırması çok geliyor 65,5 luk silindire onu anladım. ama tork çok güzel şöyleki birinci viteste debriyaja kesinlikle basmıyorum gaz kolunu çevirdiğim an tekere geliyor ön teker ayrılıyor yerden. torku siz düşünün
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
adam karbüratör boğazını koymamış. orjinal boğazına uydu. yalnız kaliteli bir karbüratör değil çapaklı çapaklı metalleri gaz telinin bağlandığı parça plastik gibi ama pompalı olduğu için ani gaz vermelerde püskürtme yapıyor bu da çok güzel çekiş demek. yalnız hız isteyen 65,5 almasın alırsada üst kapağı değiştirmesi gerekli