firsat buldukca dolasiyorum. bendeki sesli egzozu taktim daha iyi oldu. orjinal egzozda rahatsiz edici sekilde kompresyon vardi. bu egzozu takinca yigilma gitti. daha cabuk hizlaniyor kisa mesafede besinci vites 8-9 bin devire geliyor hemen. simdilik izlebimlerim bunlar. yag degisimi gelsin bakalim dedigim gibi silindir taslanacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
evet arkadaşlar yeni silindirle testim devam ediyor bugün motoru ilk çalıştırırken marş zorlanıyordu bir kaç kez bastım yok çalışmadı marş motoru çeviremedi bende ayaklıkla deneyeyim dedim taş gibi ayaklık zorla basıyorum sonra bastım acayip geri tepti sonra bir basışta aldı neden böyle oldu anlamadım. daha sonra çalıştırıp stop etsemde marş motoruyla gayet güzel çalıştı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
neyse bugün arkadaşla buluştuk ondada cbf 150 var 2011 model 8 binde felan ful orjinal. biraz kapıştık felan düz yolda ben geçiyorum ama öyle aman aman bir fark yok dört beş metre anca fark oluşuyor yani hemen hemen aynı. ama rampada cbf arkamda kayboluyor şaka gibi

hatta rampaya benden önce başlıyor ben arkadan gelip geçiyorum rahat 100 metre fark atıyorum daha uzun rampa olsa kaybolup gidecek

arkadaş kafayı yedi :queen: yalnız düz yolda 9 bin devirde giderken benim motor tekliyor gibi yapıyor anlaşılan o ki karbiratör yetişemiyor yeni silindire. 200 lük karbüratör ve silindir taşlanması ile ucar herhalde bu motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
scarlet32 ne yaptın motorun masrafı ne kadr çıktı baktırabildin mi sesin soluğun kesildi. deli gibi kendi kendime konuşuyorum mg sayfasında :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
bugün büyük ketçap kovasının yarısına kadar sıcak su biraz da blendax şampuan koydum havlu bezle bir güzel sildim birde kuruladım. prıl pırıl ve daha hacimli bir motorum var artık

belco cilayıda çektim parladı kerata