Titreme olmadıgı doğrumu?Yani inanmak istiyorum.Eğer doğruysa(#41)
esdevranes
14-04-2011, 19:54
arkadaşlar ben de 5 gün oldu alalı..daha 80 km de...ve motor çok hoş herkes hayran oluyor...bu zamana kadar ben motor binmemişim ben bunu anladım...çok mükemmel titreme yok,çok hoş egzoz sesi var...
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-3.html#ixzz1KefWiwZr
Rodajdaki sakin kullanıma rağmen titreşim olan bir motorda rodaj sonrası titreşim düşmez.Eğer parçalar birbiri ile %100 uyum içinde çalışsa aşınma diye birşey olmaz,Hiçbir malzeme tamamen düz veya yuvarlak veya balanssız degi.çünki yerçekimi var ve sürtünme kaçınılmaz.. .Dolayısı ile aşınma her an var.Rodaj süresindeki anlatımın amacı olası montaj,malzeme hatası gibi durumların kullanıcıya ve araca varebileceği olumsuz etkileri sakin kullanım süresi adı altında kontrol edilebilir seviyede tutmak.Granti kapsamı süresindeki giderleri azaltmak.İhtimallerin düştügü süreden sonra performanslı kullanımı gönül rahatlığı ile sürdürebilmek.Diye düşünüyorum.
arkadaşlar ben motoruma çok şık bir çanta taktırdım...siyah koruma demiri...ve depo üstüne sade deri kılf yaptırdım...çok şık duruyor...kimse mondial sanmıtor...1 kaç güne kadar çantaya sisi bar yaptırıyorum...veee öne kısa siyah cam taktırıcam bir yerde buldum....ve arkaya kesinlikle krom plakalık taktırın çok tatlı duruyor....