Slm arkadaşlar bendede 2012 model mondial mg 125 deluxe var çok çok memnunum zaten bu motorlar honda titan kopyasıdır onun için çok sağlamdır boşuna tartışmayın sağlamlığı konusunda motoruma gelicek olursak 5500 km de şuana kadar kısa ampulünün kesmesi ve deponun sağ altta yer alan dijital ekrana bağlı olan benzinin seviyesini gösteren elektronik girişte benzin sızıntısı dışında hiç bi problem olmadı.O benzin sızıntısı motor kısmını kirletebilir bi çok kişinin başına gelmiştir eminim bundan ben o parçayı söküp pirinç pul ile besleyip sıktım şimdi hiç kaçırmıyor aklınızda bulunsun.Motorlarını yeni almış arkadaşlar için şunlarıda söyleyebilirim 500 km ile 1000 km arası fazla sıkıştırmayın mümkün olduğunca yokuşlardan aşağı hız yapın motor fazla zorlanmasın ve 2 kişi binmemeye özen gösterin iyi açılmasını istiyorsanız ben öyle yaptım şuan 130 görüyorum çekiside harika 10.5 beygirlik bi motor gücü var 100 km de yakıt 2.5 litreyi asla geçmez ve en iyi verimi almak istiyorsanız NGK buji kullanın mobil ve castrol 15-50 full sentetik yağdan başka yağ kullanmam.Ben motorumu 1800 liraya aldım o paraya gerçekten daha iyisi olamazdı hakkını fazlası ile veren bi motor çinliler olmasaydı belkide motor sahibi olamazdım.Ve bu çinmallarının bi iyi yanıda parçalarının ucuz olması deluxe'nin silindir,senkman,piston takımı 55 tl ne kadar ucuz git bi 125lik japon malı motora 500-1200 tl arası sizce hangisi daha mantıklı

ve bu çinmalları okadarda kötü değil al kullan 5 sene bakma arkana sen motorun yağnı,bujiisini,hava filtresini karbiratörünü temizlemesini ve değiştirmesini yapmassanız o motor çekidende düşer kitleyebilirde.ALLAH kazadan beladan korusun alıcak arkadaşlar iyi günlerde kullanın bi kaç yararlı bilgi verdiysem ne mutlu bana sorusu olan varsa sorabilirler.