Mondial 125 mc mi yoksa 125 mh drift mi?

mondial 125 mc .. 150 mc den bi farkı yok sanırım sadece cc olarak.
8gyd4.png

mondial mh drift...135 cc ( benim drift)
8gygf.jpg

Balansör varmı gerçekten hh driftte

Üstten eksantreikmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------

Mondial bayileri her yerde 2 modelede yakından bakınız inceleyiniz ..

125 mc'ler mondialin elinde kalan tek motor modeli. Hiç tavsiye etmem alan satamıyor onun yerine 150 mc alırsın 162 cc 14 Bg. deli gibi makina.

disk falan iyide :D

eğer arka disk fren kitlenirse?

bence drift al hem yakıtı olsun hemde rakiplerine karşı gücü olsun daha iyi

Mayıs ayının sonunda aldım Drifti.Her hafta sonu geziyorum.1100 km oldu bile.Emsallerinin arasında tipi en güzel olan bu.Özellikle bmx direksiyonlu motosiklet istemedim.Almadan önce farına takıntılıydım ama onada alıştım.Siyah renk Motosikletlere çok yakışıyor.Motosiklet yedeğe geçtiğinde 11 lt benzin aldım.Tekrar yedeğe geçtiğinde 400 km Yaptığını gördüm.İlk defa ölçtüm.Arada gene ölçücem.
7832Goruntu0572.jpg
[/URL][/IMG]
Lastikleri yaz için iyi fakat ıslak yolda facia.Dikkatli kullanmak gerek.Kışa doğru değiştirebilirim.Seri makina,sessiz,titreşimsiz...Bakımları için servislere pek güvenmeyin.Bizim burda malesef servisler traş.Mondialin en büyük eksikliği bu.Çoğu yerde servisten şikayet var.
7981Goruntu0570.jpg
[/URL][/IMG]

Bence güzel motosiklet.Gayet memnunum.iyiki almışım diyorum.

2704Goruntu0497.jpg
[/URL][/IMG]
7203Goruntu0498.jpg
[/URL][/IMG]

bende motoru alacagım zaman ilanlarda hep siyah vardı..
özellikle gri için bekledim..
sonra arkadaşım siyah aldı..
ne yalan söleyeyim kıskandım motorunu
keşke siyah alsaymışım diyorum..
ama motorumdan gayet memnunum iyiki almışım yarın şileye gidecegim uzun olmasaa benim için uzun yol sayılır..

Siyah Gerçekten çok asil gösteriyor motosikleti ama acayipte toz kapıyor:)Bunu da göz ardı etmemek lazım...

2011 in yan kapakları biraz farklı siyahlarda daha parlak cilalı gibi
2012 lerde diger renklerde kullanılanlardan aynı yapmışlar o hoşuma gitmedi pek..

150 mr vulture ile driftin arasında baya kaldım ama kime sorsam drift dedi siyahını düşünüyorum ben de artık, buarada marketten 2 poşet alışveriş yaptınız arka çantaya sığımıyor bisiklet gibi kollara mı asıyorsunuz arkadaşlar komik geliyor bana henüz acemiyim bilgi alalım :)

ya arkadaşlar seriilik sürat olarakda drift 125lik olmasına ragmen rahat mc yi alıyor 150cc ligini bile alıyor güç olarak performans olarak görüntü olarak ve piyasa olarak mh her şekilde yer mc yi

ya arkadaşlar seriilik sürat olarakda drift 125lik olmasına ragmen rahat mc yi alıyor 150cc ligini bile alıyor güç olarak performans olarak görüntü olarak ve piyasa olarak mh her şekilde yer mc yi
hocam öyle diyosunda vindy kullanıcısısın..
sizin topikte bi arkadaş mc yi de mcx i de drifti de ısrarla geçerim el sallarım diyo:))
tamam drifti geçebilir belki ama mcx zor bence..
ben tam kullanamıyorum ama benim servis ustası benim motorla 2 kişi 140 bastı benle beraber..
ordaki arkadasa dicektim gel kapıştıralım die ama
neyse polemik konusu olmasın dedim..

arkadaşım şimdi kanunide modeline göre benim makine 2006 model 129 kg ve ben rahat rahat 125 kmh görüyorum ama benim kanuninin kasasının bi yeni modeli war o benim kanuniden baya bi seri hafif ve çekişli mh drift de kullandım arkadaşdan güzel çekişli motor benim kanuni şuanda mh drifte kafa tutamaz ama yeni kasaları her sekilde tutar ama lifanmın üstne commuter tanımam hatta 250cc chopper bile tanımam 200 cc crosda tanımam:)

beni suan 100 lük kup la bile geçerle ben tam ögrenmiş aşamasında degilim
ama aynı cc ye veya aynı güce sagip motorlarda tamamen kullanıcı rol oynar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar