yok yok 125 mc roadracer125 mc? 150 mc olmasın..![]()
tamam abi bekliyorum ilk izlenimleriniKardeşim ben şimdi drift almaya gidiyorum yazarım genel bakış olarakSonunda Gelince fotoları görürüsünüz
Abi dememen daha iyi olurtamam abi bekliyorum ilk izlenimlerini
onada çok yakıyo diyorlar onun için niyetlenmedimBoş Ver Sen 125 Mc yi Al bi Mc-X rahatıuna baq hem güçlü hem arka fren disk hemde arka tekerlek daha kalın viraj kapliyeti daha iyi yani
driftin görüntüsü yeter ama güç olarak istiyosan mc x ama görüntü istiosan ve normal güçte bişi istiosan driftonada çok yakıyo diyorlar onun için niyetlenmedim
driftin farını beğenmiyorum mc nin farı güzel onun için 125 mc alsam mı diye düşünüyorumdriftin görüntüsü yeter ama güç olarak istiyosan mc x ama görüntü istiosan ve normal güçte bişi istiosan drift
ReiZzZ arkadaşım herkesin zevki baskadır zaten. benim arakdaş zenon yapmış farları böle bi güzellik yok zaten motor baya alçak sölim. senin boy kaç ?driftin farını beğenmiyorum mc nin farı güzel onun için 125 mc alsam mı diye düşünüyorum
Bence git bi mondial bayisine motora bin bak nasıl diye.(hadi ben kaçtım Driftimi alcam)1.75 civarı boyum
2 sinide canlı canlı göreyim öyle karar vereyim en iyisizevkler ve renkler farklıdır ama benmde sadece 125 mc nin farı hoşuma gidiyo o da suzuki gsr 600 e benzediği için ama bence de drift almalısın dizaynı depo olsun kuyruk olsn arka far gurubu olsun daha hoş ama tabi karar senin![]()