ee çocuk haklı motoru KÖY gibi bi yerde sürüyormuş öle bi yerde EHLIYETE - PALAKAYA -AYNAYA - KASK A ne gerek var ya alla alla sizde ayıp yani![]()
bu arkadasa cevap vermek bile ayıp ama verdik işte
Super yorumlar var,
senin yaş kaç.senin gibi çocuklar yüzünden insanlar motorcuları serseri zannediyo.inşallah biran önce polise yakalanırsın.amiiin.ben senin gibilerini motorcu olarak görmüyorum.selam bile vermem senin gibisine.bi insan bu kadarda pişkin olmaz ya.:d
birader şu yıldızları bi kaldır ilk olarak,sünnet çocuğu motoru gibi duruyo, en güzel modifiye aşırı kaçmayandır
kardeş motorun süper devam et fara bi tranparent siyah cek süper olur bide sinyalleri parklara bağlat deli duru sen de ben gibisin hiç bişey yokbendede :mrgreen::queen::cherry:
arkadaşım bide bu yaptığına modifiye diyosun bence modifiyenin motoru güzelleştirmesi lazım çirkineştirmesi değil.
Sen modifiye falan yapmamışsın motoru mekke eşşeği gibi süslemişsin.Kusura bakma bu yorumlar için
Bide bak motorda aynalar kask kadar önemlidir nasıl önünü görmeden motor kullanamazsan sağını solunu ve arkanı görmedende kullanamazsın bunu unutma.
bence hiç olmamiş buna da modifiye diyorsanız yuh yani
bence gayet güzel olmuş