iyide hani aynalar ayrıca motorun üzerine yapıştırdıkların yazılar hiç hoş olmamış hepsini söksen daha güzel olur o stop lambasının üzerine yapıştırdığın şeyleride çıkar
aynayı ..et plaka yok plaka![]()
Fiyaka canından önemlimi acaba..:farao:
Arkadaşım uğraşmışsın yapmışsın eline sağlık ama aynasız motorsiklet kullanmak kasksız kullanmaktan daha tehlikeli bence.Bunun şakası olmaz,fiyaka işiylede iligili değil bence.
Aynaları söktüğüne göre kesin kaskında yoktur senin.Helal sana nediyim sölücek başka birşey bulamıyorum...
Off..Offf.. :farao:
Cahil insanla uğraşmak ne zor demi abi.Ne desen anlamaz bildiğini okur..
Ama öyle düşünme aslında herşeyi biliyorum yaptığım kazalarda oldu..KAskın önemini de biliyorum aynanın da...
Fakat içimden gelmiyor...
ayna yok ,plaka yok,ehliyet yok.iyi valla.madem sen çok doğal şeyler gibi konuşuyosun yok ayna fyakayı bozuyo fln bence motorun berbat olmuş.ne o yıldızlar fln filan.senin kaskında yoktur kesin.oda fiyakayı bozuyo demi
valla benim yazamadıklarımı sen kendin yazmışsın.bir gün karşıma çıkma sakın sağa çeker seni bir güzel döverim.fiyakaymış,plakasızmış VS.......::angry2::
allah korusun sana bişey olursa arkandakilerini hiç düşünmüyor musun? olan fiyakınıda kefene koyabilcekmisin:farao: akşam akşam konuşturdun beni haaar: