modifiye nerde anlamadım, bi egzoz değişmiş, üç beş sakızlardan çıkan çıkartma? modifiye bu mudur? iyi o zaman ben bi bakkala gideyimde modifiye, rektefiye ettireyim motoru.....:queen: tınnnnn :queen:
Msj ların tamamını okusaydın görürdün.Bunca yaptığım şeyleri yazdım size.İç ve Dış GÖrünü$ diye.Sense işine gelmeden hemen resimlere bak yorum yap.Geçmiş sayfları iyice oku.Görücen neyin ne olduğunu....
Dediğin gibi forumu tamamen okudum ve yarın haberlerde dağılmış cesedini görsem, sana değil ailene, sevenlerine üzülürüm, o zaman o beden biraz değer kazanmış olur. bu sitde modifiyeli motor yok diyosun. burdaki insanların aklı başında, modifi edenlerde, kaskını takıp, adam gibi kullanır. yazık yaa.aferim böyle devam et ::evil::::angry2::
çünkü sen gibiler benim memleketimde de var , her bikaç ayda bir kaza oluyo geçen yıl kaza yapan bi çocuğun annesinin çığlıklarını duydum, çocuk ölmemişti oda bunu biliyodu ama ana yüreği dayanmaz, ben gördüm, senin ebeveynlerin görmesin kaskını tak yawaş kullan yada istediğini yap eğer sevenin yoksa
bi insanın seveni yoksa bu kadar bencil dawranır
trafikte adam gibi sür, kendini dizginliyemiyosan para kıy piste çık. bak ne güzel oldu şimdi :cat:
ya kardeş kusura bakma tüm yazıları okuma imkanım olmadı ama bişey soracam bu 100 kh değil mi sen 110 demişsin
ama inşallah düzelticeM... Fikrimi ilk defa senin msj ında değiştiriyorum.
KASK ve AYNAYA ewt.