mondial 100km aldım?

sahibi bi arkadaşım var, motoru hakkında konuşmadık çünkü,motoru sevdiği için değil, ucuz ulaşım aracı olduğu için biniyo. 2.5 yıl oldu galiba,sorunu olduğunu duymadım.

kazasız belasız sürüşler. motorun orasını burasını tıkamanı tavsiye etmem:p bendede 105 pejo vardı tıkamadım hiç egzozunu, bunun bi kalite kontrol yöntemi olduğunu sanımıyorum

sahibi bi arkadaşım var, motoru hakkında konuşmadık çünkü,motoru sevdiği için değil, ucuz ulaşım aracı olduğu için biniyo. 2.5 yıl oldu galiba,sorunu olduğunu duymadım.

kazasız belasız sürüşler. motorun orasını burasını tıkamanı tavsiye etmem:p bendede 105 pejo vardı tıkamadım hiç egzozunu, bunun bi kalite kontrol yöntemi olduğunu sanımıyorum

Fazla anlamadığım için deneme yanılma yapıyoruz, bende az yakıyor diye aldım diğer motorum 25km de 5 liralık benzin yakıyordu su gibi :) 92 model vespaydı.

Fazla anlamadığım için deneme yanılma yapıyoruz, bende az yakıyor diye aldım diğer motorum 25km de 5 liralık benzin yakıyordu su gibi :) 92 model vespaydı.

Yok artık mübareğe bak 100km'de 6-6.5litremi yakıyordu o motor.:):queen: Şimdi rahatlarsın bu bu motor 100km'de en fazla 7 lira falan yakar.

hayırlı olsun kazasız sürüşler. ama bidaha ucuz motor almicam moralini bozmak gibi olmasında sonradan delirtiyo bu motorlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence ramzey cup var aldığım 8 motor arasında en vefalısı çıktı şu an grenajı dağıldı hala gider yaz kış demez tek marş alır 26 binde :D Cuplar iyi hayırlı olsun..

Hayırlı olsun.Çin malı cupların motor kısmı çok dayanıklı ama graneji dısında bir sorun çıkarmaz kaliteli yağ kullan her zaman:cat:

Hayırlı olsun.Çin malı cupların motor kısmı çok dayanıklı ama graneji dısında bir sorun çıkarmaz kaliteli yağ kullan her zaman:cat:

Viteslerde sorun yaşayan çok geçmemesi takılması kitlemesi v.s..:farao:

"Mondial 100km aldım" başlığını görünce 100 kilometrede ikinci el Mondial aldım gibi anladım ilk anda :)

@explosion999

@mach1

Çok sağolun arkadaşlar, sizlerede kazasız, belasız sürüşler.

"Mondial 100km aldım" başlığını görünce 100 kilometrede ikinci el Mondial aldım gibi anladım ilk anda :)

valla iki ay önce 1200km de mondial ukh vardı çocuk 400 e satıyormuş okul harcını yatırmak için, kaçırdım onu malesef, ama vitesliydi o kısmet değilmiş.

Son düzenleme:
hayırlı olsun kardeş :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar