mondial 100km aldım?

hatamı yaptım acaba? daha önce vespa zip50 kullanıyordum şimdi buna alışamadım. Motoru çalıştırdıktan sonra biraz gaz verince arkadan cızırtılar geliyor, egzosu elimle kapatınca istop etmiyor normal mı? Keşke daha iyisini alabilseydim ama bu kampanyadaymış bunu aldım. Bu arada herkese merhabalar. :)

İlk Mesajında Konu Açmışsın.:) Sanada Meraba.Hoşgeldin.Kampanya demişsin.Ne kadara Aldın?

1600 e aldım 12 ay peşin fiyatına taksitle. Aldık artık ne yapalım işimizi görsün:wiinkk:

tamam öle desene.
kullanıp atacak değilsin.
paranın karşılığını alırsın.
tekrar hayırlı olsun

Çok saol, işe gidip gelicem zaten işimi görsün. Bu arada tekrar soruyorum ekzosu elimle kapatıyorum, istop etmiyor normal mi acaba?

Tam bilgili değilim ama normaldir heralde sen elinle neden kapatıyorsun ki?:)
Bence hata yapmamışsın kardeş fiyatı uygun gelmiş almışsın sonuçta bu motorlar fazla sorun çıkaran motorlar değil az yakarlar işini rahat görürler HAYIRLI OLSUN.TEKERİN DÜZ BASSIN ALLAH KAZA BELA VERMESİN...

kaç dk tutyosun öle

Devamlı, gazda veriyorum susmuyor motor. yarın servise götürecem artık. güvenmiyorum motorcuyada normalı böyle diyecek sallıyacak beni diye.

Tam bilgili değilim ama normaldir heralde sen elinle neden kapatıyorsun ki?:)
Bence hata yapmamışsın kardeş fiyatı uygun gelmiş almışsın sonuçta bu motorlar fazla sorun çıkaran motorlar değil az yakarlar işini rahat görürler HAYIRLI OLSUN.TEKERİN DÜZ BASSIN ALLAH KAZA BELA VERMESİN...

Amin kardeş saol. Buralarda dağ taş yavaş gidiyoruz artık.

Son düzenleme:
daha sıfır almışsın hemen servise götürme be :) mondial elinden almasın sonra motoru :) Keşke sıfır çin alıcağına o fiyat 2. el temiz bi honda yada yamaha v.s. alsaydın.

neyse vaz geçtim yazmaktan töbe töbe
:queen:

arkadaş egzoz kapatılınca stop etmeyen motorda sorun mu arıyon? bence canın motorun sorun çıkarsın istemiş. alışamadıysan ayrı, banada o tarz motorların oturuşu rahatsız gelir. neyse, cızırtı ne kadar gaz verince geldiği önemli bayaa dokunuyosan normal, az gazda yapıyosa gezşek vida olabilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hata yapmadın hayırlı olsun. keşke ukh alsaydın,motor kısmı sorun çıkarmaz inş

Motoru ukh olarak gördüm ama km'imiş keşke vitesli olanını alsaydın hem performansı iyidir hemde daha çok piyasada var aletten.

:queen:

arkadaş egzoz kapatılınca stop etmeyen motorda sorun mu arıyon? bence canın motorun sorun çıkarsın istemiş. alışamadıysan ayrı, banada o tarz motorların oturuşu rahatsız gelir. neyse, cızırtı ne kadar gaz verince geldiği önemli bayaa dokunuyosan normal, az gazda yapıyosa gezşek vida olabilir

diğer 50lik motorumun egzozunu kapatınca susuyordu diğerlerindede öyle ama 4 zamanlı motorlarda hiç denemedim. egzoz delik diye düşündüm.

bence keşke 100 ukh alsaydın bari motora binmdiğini anlıyorsun 100 kh de

Son düzenleme:
egsozun altında 1-2mm lik delik var buhar su vs dışarı aksın diye belki ondan stop etmiyodur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar