mondial 100 ukh yardımm

egolarını motora parea harcayarak değil para biriktirip büyük makina alarak tatmin et derim tabi imkanlar dahilinde bir şey

arkadaşlar bn nostan vazgeçtm 600 dolara yazık olduunu anldm.. Ama çift slndr taktırablrm

ztn 155-160 km hıza çıkıyo bn 155 grdüm o hız bile çok..

Son düzenleme:
arkadaşlar ben 2 ay önce mondial 100 ukh aldım 1200 kmde ehliyetim vr 19 yşındayım o motora neler yapılabilir bnm aklımdan geçenler şöyle arka dişlileri küçültüp önleri büyültmek 125 cclik silindir taktırmak nos takmak veya turbo uygulaması yapmak veyahutta her ikisi birden arkaya kanat yaptırmak xenon far taktırmak ve basıncı 32 bar yapmayı düşünüyorum sizce motorda ne gibi değişiklikler olur? ve maliyetş bana kaça patlar?

n1168664268303267805240.jpg

arkadaşın resmi

bi ara msnde felan nerede olursa olsun 200 yaptığına beni inandırmaya çalışıyordu.

sohbet günlüklerimi incelerken denk geldi. iyi bi araştırdım , hem bu konu hemde dier sitelerdeki üyeliklerden buldum...

Altındaki Motorun Hızı Belli Kilosu Belli.. Motor 70 Den Sonra Tedirginlik Veriyor İnsana(100Ukh İçin Konuşuyorum) O Yüzden Bu Motora Ne Yaparsan Yap İstersen Motorunu Değiştir İstersen 170 İde Yap Dediğin Gibi Ama Burda Söz Konusu Olan Hayatın....
Bu Motordan Bende Kullandım Kısa Süreliğine de Olsa Bu Motorun İbresinde 80 Km Den Sonra Kırmızı Yazılmış Bunu Yapan Mühendisin Bi Bildiği Varki İbreği Kırmıza Boyamış.Bence Motorunu Fazla Kasma En Güzel Şey Doğal Olandır.
Vesselam..

ya bi konuda 151 lik mondiala nos takmış adam bunada takılabilir diye umuyorum turbo olayıda bnce olabilir peki bu motora ikisini birden yapmam mümkünmü yani yapan yerler var mıdır?

çünkü bu motoru uçurmak istiyorum..

Dikkat et o seni uçurmasın ok::puro::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar