mondial 100 ukh yardımm

teknoali ;

Peki Turbo olsa bile 160-170 yapacağına inanıyormusun !

onu bırak abi de ben turbo olayndan şüpheliyim. ama sana verdiğim cevabı şuna dayanarak verdim bizim motorlar seninde bildiğin gibi 97 cc ama 125 cc lik silindir atılabilir.bunu biliyosundur.

97 cc ile 95 yapan motor iyi bi kullanıcı ile 125 cc de 130 yapar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hala 200 yapar diyor ya .. hey Allah'ım :pr:

onu bırak abi de ben turbo olayndan şüpheliyim. ama sana verdiğim cevabı şuna dayanarak verdim bizim motorlar seninde bildiğin gibi 97 cc ama 125 cc lik silindir atılabilir.bunu biliyosundur.

peki 125lik silindir atsam motora vergi ödermiyim yoksa sonradan yaptığım için ödemezmiyim?

fotoğrafını çekip koyarsan görmüş oluruz ama ;
sanmıyorum...

Son düzenleme:

teknoali sen neden şüpheleniyorsun turboyu taktırmadığımdan mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maliakg ;

Dostum ne oldu sen 100 KH ile 240 yaptınmı ?

ya madem para önemli değil diyorsun turbo için sadece motoru turboya hazırlaman için o kadar ödüyorsun birde üstüne turbo için masraf yapıcaksın ekstra bide o sistemi düzgün bağlamakta çok önemli 120 küsür parça çıkıyor kutusundan senin motorundaki o piston uzun süre çok yüksek ısıya maruz kalıcak kaliteli bi piston krank motor yatağı isteyecek yüksek ısılara ve güçlere dayanabilecek sürekli altında 600 yada 1000lik bi makina yok

senin yapıcağın son hızı ben sana söyliyim aerodinamiği olmayan bir motorda (eşşek cenneti/kmH)...

diyorumki motoruna bu kadar masraf yapabiliyorsan git daha iyi sağlam motorlar bak kendine şasesi kırılabilen bir mondialde yapmaya çalıştığın şeylere bak hayır kusura bakma ama milletide kendine güldürüyorsun bence amacın şaklabanlık yapmaksa başka ama ben sana yapacağın son hızı söyledim
motor bilinçsizce binilmemesi gereken birşey değil böyle ufak motorlarında senin yapmak istediğim modifikasyonlar sonucu çok kötü sonuçları olabileceğini düşünmen gerek motosikletçi olmak önce kendi güvenliğini sonrada başkalarının güvenliğini hayatını riske atmamaktan geçer ama ne yazıkki aklınız başka yerlerde ...

ya madem para önemli değil diyorsun turbo için sadece motoru turboya hazırlaman için o kadar ödüyorsun birde üstüne turbo için masraf yapıcaksın ekstra bide o sistemi düzgün bağlamakta çok önemli 120 küsür parça çıkıyor kutusundan senin motorundaki o piston uzun süre çok yüksek ısıya maruz kalıcak kaliteli bi piston krank motor yatağı isteyecek yüksek ısılara ve güçlere dayanabilecek sürekli altında 600 yada 1000lik bi makina yok..

peki snn dediğin kaliteli pistonlar kaç paradır?

arkadaşlar ben bu motora çift silindir ve nos taktıracağım ben dün 155 gördüm turboyla ama bi 160 170 kadar da gidebilırdi duz yolda zoksa taktırmayayımmı o dediklerimi belki125lik motor ve yeni karburatorde taktırabi5ısim

arkadaşlar turboyu taktırdım.. hızı %40 %50 arttı eskiden 120 görüyodu max düz yolda yokuş aşlağı 130 görüyodu şimdi düz yolda 170 180 yapar ama korkuyorum bnce nosa gerek yok 94 kg lik makina biraz sakat:)

akıllı adam yok ya....100kh la nereye 170 yapıyon sen kocum..bızım 2007 model doblo 170 ı zor goruyo..guldurme ınsanları..madem gercekten yaptırdın foto koy vıdeo cek bıseler yap..... zuhaaa derım ben..:mrgreen:

akıllı adam yok ya....100kh la nereye 170 yapıyon sen kocum..bızım 2007 model doblo 170 ı zor goruyo..guldurme ınsanları..madem gercekten yaptırdın foto koy vıdeo cek bıseler yap..... zuhaaa derım ben..:mrgreen:

Bana inanmayan inanmasın.. Ve de 150yle giderken nası foto ve video çekeyim..

arkadaşım sen hız motoru istiyorsun o zaman niye bu kadar iş açıyosun başına git kawasaki 600 rr al en iyisi hemde ağır uçmaz kawasaki istediğin kadar uzun yola git 250 bile vurursun hemde turbo değil roket bile taktırsan o motorla 200 vuırursun ama korkarsın ::::::::

çokkkk zor o dediklerin kardeşimmmmmmmmm

Son düzenleme:
arkadaşım sen hız motoru istiyorsun o zaman niye bu kadar iş açıyosun başına git kawasaki 600 rr al en iyisi hemde ağır uçmaz kawasaki istediğin kadar uzun yola git 250 bile vurursun hemde turbo değil roket bile taktırsan o motorla 200 vuırursun ama korkarsın ::::::::

çokkkk zor o dediklerin kardeşimmmmmmmmm

Zor ama imkansız değil :)

kardes sana fıyecek bseyım yok..bende mobilettle cbr100rr solluyorum..son hızım 480 km/h... :farao:

bence gereksiz bir düşüncedesin.
orjinal binmeni tavsiye ederim.

sonuçta bu motor 1000rr filan degil
altı üstü 97 cc tek silindir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar