ya madem para önemli değil diyorsun turbo için sadece motoru turboya hazırlaman için o kadar ödüyorsun birde üstüne turbo için masraf yapıcaksın ekstra bide o sistemi düzgün bağlamakta çok önemli 120 küsür parça çıkıyor kutusundan senin motorundaki o piston uzun süre çok yüksek ısıya maruz kalıcak kaliteli bi piston krank motor yatağı isteyecek yüksek ısılara ve güçlere dayanabilecek sürekli altında 600 yada 1000lik bi makina yok
senin yapıcağın son hızı ben sana söyliyim aerodinamiği olmayan bir motorda (eşşek cenneti/kmH)...
diyorumki motoruna bu kadar masraf yapabiliyorsan git daha iyi sağlam motorlar bak kendine şasesi kırılabilen bir mondialde yapmaya çalıştığın şeylere bak hayır kusura bakma ama milletide kendine güldürüyorsun bence amacın şaklabanlık yapmaksa başka ama ben sana yapacağın son hızı söyledim
motor bilinçsizce binilmemesi gereken birşey değil böyle ufak motorlarında senin yapmak istediğim modifikasyonlar sonucu çok kötü sonuçları olabileceğini düşünmen gerek motosikletçi olmak önce kendi güvenliğini sonrada başkalarının güvenliğini hayatını riske atmamaktan geçer ama ne yazıkki aklınız başka yerlerde ...