Mondial 100 ukh speed test || 110 km||

bence yaptığı hız normal bende mondial 100 kh var yokus asahı 100km/h hıza ulaştığını gördüm

bnm ibre bna turbodan önce 120 diodu düz yolda şimdi turbolu 160 yapar sanırım 170 belki yapar turbo hızı yüzde 40-50 artırıyomuş taktırırken öle sölemiştiler

ama kaliteli pistonlar almam lazım o motora ilkay arkadaş doğru sölüyo ona baya bi masraf yapmam lazım şindi ve çok oynama yaptı bnzinde

Son düzenleme:
ben benim motoru bukadar zorlasamm helalınden 135 diyorumm cekiyimde atıyımmm hemde E 5 te kapısmak isteyenn her turlu 150 hs skooterr varsa buyursun gelsin izmite:D:D:D

yalnızzzz o 100 luk motordaaa ağimli bir yolda normal diyorum cunku bende 150 lik var az bisey ehimi bulduhunda yarım gaz 100 km yi buluyor onemlı olan motoru acmaktır arkadaslarrr hergun benim gibi 100 km yol yapınn motoru alın uzun mesafelerde yavas yvas daha sonraaa hız yukselterek evrelere uyarak acın bakalım nasıl gidiyor ozman.......

Son düzenleme:
helal olsun bu hızı yaptığına inanmayana kapak olmuş olur:cat:

yine kimse inanmıyor.hatta ben bile şüpheleniyorum.

ama şuda var grank kitledi.ve bugun grank değiştirdim. kitleme sebebi herzaman gostergenin böyle olması oabilirmi . ( not : tam kitlemedi ama tamircim cok az kaldığını söyledi...)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hız güzelde bu arkadaşım bide bu hızda giderken kask taksa ahh ahh. .
ali bu hız merakın değil ama bu kask takmaman senin başını yemez inşallah. .

kardsm öle diosunda bdnede 100ukh war bndee 110 u gördüm arkinn dedıgı dogruu motoru iyi acmak onemlii...

arkadaşlar km saatleri %10-15 fazla gösteriyor diyorsunuz benim motorum mondial 150 hs benim motor düz yolda 95 km hız yapıyor bilemedin 100 şimdi sizin dediğiniz gibi eğer saatlerimiz fazla gösteriyorsa o zaman benim motorun gerçek hızı 80 km'mi sizcede 150 cc motor için bu hız komik değilmi diğer bir konu bazı 150 cc scooter kullanan arkadaşlar 125-130 hız yaptıklarını söylüyorlar bu hızı nasıl yapıyorlar anlamış değilim benim motor neden yapmıyor acaba? ben motorumu çok iyi açtım rodaj süresinde 2 kişi binmedim 50-60 hızın üstüne çıkmadım motoru hiç zorlamadım
bu 120-130 gördüğünü söyleyen 150 cc çin malı scooter kullanıcıları ya bol keseden sallıyorlar yada benim motorda sorun var anlamış değilim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar