Mondial Mondial 100 SFC Snappy x Kullanıcıları / Bilgi paylaşımı

Arkadaşlar 2016 snappy 28binde 2100 tl uygun mudur? Bu motorlar ne kadar gidiyor? Problem çıkartır mı acaba?

Motosikleti
600RR
Arkadaşlar 2016 snappy 28binde 2100 tl uygun mudur? Bu motorlar ne kadar gidiyor? Problem çıkartır mı acaba?

geçtiğimiz haziran 14 model 6 binde motoru 2 bin liraya verdim.ota boka zam gelince bunun sıfırı da 4 bin lira olmuş,sana tavsiyem daha düşük kilotmetreli bir motor bulman,çünkü zaman geçtikce titreşimler artıyor ve kendi kendine civataların kaybolabilir.

Merhaba Arkadaşlar ;
2 sene önce kullandığım snappy x motor fazlalığından satmıştım. Ancak tekrar aldım :D
Büyük atın yanına muhakkak küçük bir sıpa gerekiyor :p
Sorum şu olacak, Cup motorunuza taktığınız topcase en büyük kaç lt oldu.
Maxem 45 lt alsam acaba sırıtır mı diyorum. Foto paylaşırsanız çok sevinirim. Tekeriniz düz bassın.

Merhaba Arkadaşlar ;

1. kısım elden marş 10 kere de 1 kez basmıyordu. tuş değişti. şimdi hiç basmaz oldu. tuşu tekrar değiştirdik yine durum aynı.

2. kısımdan tık diye ses geliyor ama kimseler yok. mecbur ayaktan çalıştırıyorum. hangi parçadan bu sebep olmuştur.

fiyat nedir. yardımcı olursanız sevinirim.

Motosikleti
600RR
Merhaba Arkadaşlar ;

1. kısım elden marş 10 kere de 1 kez basmıyordu. tuş değişti. şimdi hiç basmaz oldu. tuşu tekrar değiştirdik yine durum aynı.

2. kısımdan tık diye ses geliyor ama kimseler yok. mecbur ayaktan çalıştırıyorum. hangi parçadan bu sebep olmuştur.

fiyat nedir. yardımcı olursanız sevinirim.

[url]https://i.hizliresim.com/oXYZ4b.jpg[/url]

akü bitmiş usta,benimde öyleydi kesin demiyorum ama büyük ihtimal akü

Aküden olduğunu sanmıyorum. korna salyangoz ve hala ilk günkü gibi böğürüyor. zayıf çalma yok.
ayaktan da hemen çalışıyor. Gerçi motorcuya bıraktım ama sebep ne olabilir merak ettim.

Konu ölmüş fakat sorayım yine bu 2.el 20.000 km civarı 2500-2700 gibi fiyata bu motor alınır mı günümüz şartlarına göre (bu arada öğrenciyim bütçe anca bu civarlar da işte)

Motosikleti
Dominar D250
Ben Arican,
İlk CUB'umdan sonra YBR125 ile devam ettim. Sonra onu sattım. Şimdi Snappy x almaya çalışıyorum. İnşallah alacağım.
Herkese selamlar...

Motosikleti
Dominar D250
Bugün 100 SFC Snappy xi motosikletimin bedelini ödedim ve sipariş ettik. Artık bir mondialci sayılırım ben de...

Motosikleti
Dominar D250
Arkadaşlar,
Yeni Snappy xi motosikletimi yakında teslim alacağım.
Peki Lastik hususunda ne diyorsunuz?
Üzerinde gelen lastikler nasıl? Değişmek gerekir mi?

Motosikleti
Dominar D250
Motorumu alalı bir yıl olmasına rağmen aküm öldü şarj tutmuyor. Motosikleti ayakla kickstarttan çalıştırıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motorumu alalı bir yıl olmasına rağmen aküm öldü şarj tutmuyor. Motosikleti ayakla kickstarttan çalıştırıyorum.

Üzülme,geçmişte Rks Titanic kullanırken aynısı benim de başıma gelmişti. Mondial'in aküsünü takmışlardı ve akü yüzünden 1-2 ay motoru ayak marşıyla çalıştırmıştım. Gerçi benim motor karbüratörlüydü ayrı konu. Ben Bs akü alarak sorunu çözmüştüm. Neden Bs dersen ustam o aküyü satıyordu :) Ben de başka marka model akü pek bilmiyordum. Velhasıl, senin de orijinal akün aman aman kaliteli olmayabilir, yeni ve iyi bir aküyle sorununu çözersin.

m0do84g.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

Selamın Aleyküm sfc 100 snappy x aldım, arkaya çanta demiri takılıyor mu, ya da b demire uygun çanta var mıdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar