neyaptılar yahu borpower mi doldurdular motora performans egzozumu taktılar ne işlem yaptıklarını bir yazsana ana bayiiee mail at şikayet et ben servisteyken bölge bayiinden geldiler servistekiler hazır ola geçiyorlardı öttürürler mondial serviste ciddiye alıyor merkez olarak haberin olsun.ben bu sayfadan başka sayfalara bakamıyorum bugün birşey dikkatimi çekti benim motora senin egzozun aynısını kullanmışlar egzozun yan tarafında bulunan oyuk yer varya somunlara değmesin diye yapılmış benimkinde 10 cm kadar ileride kalıyor yani hiç alakası yok amortisörler çok geride arka çatalı profil yapmışlar iyide egzozu uydurmamışlar bunu mondiala yazacağım egzozu süper boya uygun yapsınlar yahu ben böylebir tasarım görmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
yani teker daha geride buda motorun tekerler arasının uzun olduğu sonucunu çıkarıyor sanırım bişey yazmayı unuttum dün egzozun deliğinden içine bakınca bir sac gördüm egzozun iç yapısının resmi varmı acaba bir araştırayım, elime yıldıztornavidayı aldım şeytanda dürttü uzak olsun bismillahirrahmanirrahim dedim vuruncaya kadar capırt içine girdi sacı deldi 3 adet eşkenar üçgenin köşeleri gibi delininçe şeytan üçgeni oldu tüh dedim ne yaptık şimdi motor carıldarsa ne yapcaz dedim çalıştırdım motoru tub tub yapan motor tüb tüb yapmaya başladı elim ayağım rahat durmazki gıdıklamadan olmazdı sanki yok yok kötü birşey olmadı gibi tüp tüp sesi egzozun çıkışından geliyor motor gene homurdamasına devam ediyor korktuğum gibi olmadı ses patırdamıyor rahatsızda etmiyor ama hava çıkışı çoğaldı motor rahatladı gibi tabiki rölantideki ayarı kaydı geri tepme değişti haydi birde ayar çektik biraz yakıt artacak galiba bugün motor çok rahat geldi bana sanki boğazına tıkanan şeyden kurtulmuş gibi aslında hiç sevmem orjinali oynamayı dürttü işte ne yapayım inşallah kötü olmaz ama 3 adet 5 mm delik oldu egzozun içindeki sacda haberiniz olsun yorumlarınızı bekliyorum.
Hava filtresi 7 lira, arka takozlar 10 lira, takoz vidaları 3 lira, motor yagı 15 lira, el emeği 35 lira.
Bende yaptırmadım. Hatta 2100 km oldu, hala yagı bile değiştirmedim.
Satacağım bu günlerde, bir süre ara vereceğim, maddi imkansızlıklardan dolayı.
9.500 km ye geldim ben arka takoz değiştirme gereği duymadım ? (takoz dediğin kaplin lastiği heralde) bence o kadar çabuk eskimez o yani ben eskitemedim lastik yaktım dağ bayır gezdim ani debriyaj bıraktım sıkıntı yok