Mondial 100 mfm çekmiyor

Merhaba arkadaşlar forumu birkaç aydır takip ediyorum daha öncede böyle bir konu açmıştım onaylanmamıştı galiba. Neyse benim bir sorunum var mondial 100 mfm otomatik vites cup um var özelliklerine torkuna bakıyorum vitesliyle aynı ama neden çekişi çok düşük ufak bir bayırda 2 kişi ile boğuluyor 52 bioniklerin çekiş gücüyle nerdeyse aynı servisime götürdüm dişlileri değişecek dedi değiştirdi çekişi düzeldi ama tekrar bozuldu daha sonra götürdüğümde debriyaj balatası değiştirilecek dedi ama elinde olduğundan değiştirmedi ustaya gitmekten artık utanır oldum kaç kez gittim bu çekme meselesi yüzünden Ne yapabilirim sizce ?
? karbüratörüm ve hava filtrem temizlendi bilginize. şimdiden teşekkürler.

O motorda ne tam bir otomatik ne de vitesli şanzıman var öyle iki arada kalmış uydurma bi otomatik vites. 2 kişi çekmemesi normal ayrıca debriyaj balataları da çabuk biter çünkü yarım debriyaj yapıyor devamlı.

Bu motor eski olanları vardı teyze oğlunda.çekişi ciddi iyiydi 2 kişi hafif yokuşta 2. viteste çok rahat kalkıyor.Bence sorun otomatik vites olması değil.Ama tabi debriyaj balatasıda bitmiş olabilir.saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar