mondial 100 kh yapıştırma

bnm makinanın uzerındekı renklı yapıstırmalı sokmek ıstıyorum hatta 1 parçayı soktum ama ız bıraktı nası yapabılırım..?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Orjinal olduğu için sökmen kötü olmuş.... Üzerine vernik attıkları için orda iz muhakkak kalıcaktır... Yerine başka bişey yapştıırmayı dene....

Son düzenleme:
arkadaşım motor üzerındeki stıcer'ların fabrikasında boya sonrası yapıştırıldığı ve üzerlerine vernik atıldıgı bir gerçektir,
eğer sende sökersen kalın bir kısım olarak kalkar ve söktüğün yerde çukur oluşur,
yanı vernik'in stıcer üzerındeki tüm kısmını kaldırırsın,
o yara kapanmaz ve kirlenincede bır daha temizlenmez,
sana tavsiyem sökmeye uğraşma ve tabelacılardan folyo şeklinde istediğin renkte stıcer al ve istediğin gibi kes öyle yazıyı görünmez yap,

tabii bu yazdıklarım sadece stıcer üzerındeki vernıklı boyalı motorlar içindir...

Kolay Gelsin...

Serkan haklı cukur olusuyor oda Boyadan sonra Vernık stıkerın ustune atıldıgı ıcın o cukur gecmıyor..

He yapıskanın pıslıgı kaldı ıse Mazot ıle gecer..Ama benzınle yapma..

dostum üzerinde vernik yoksa al bi fön makinası bas sıcak havayı alırsın etiketleri koalyca sonrada bi pasta cam gibi.benm cincuna öyle yaptım super oldu

eyw saolun... söktükte vernigin kenarları ız yaptı ama cok bellı deıl ınsllah gecer onalrda..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar