Mondial mondial 100 kh paylaşım

100kh yi beğendiniz mi ?

• beğendim

Oy: 135 76.7%
  • beğenmedim

Oy: 41 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    176
Hayır dostum yanlışın var...

100 kh'nin viteslerinin hepsi aşşağıdır...

Yani N1234 diye yani öndeki pedala basınca vites yükselir arkadakine basınca düşer...

huceyn

Dostum Celil arkadaşımız 16 yaşında sen ybr çok gelmezmi...

16 yaşında ybr alırsa 25 yaşında racing'e biner diye düşünüyorum...

Celil arkadaşımıza en uygun motosiklet 100 khdir.
arkdaşım celili kendime benzettim.yaşım 19 benm bende mobilettle başladım 12yaşında 16 yaşında cup aldım.şimdi kullanmadıımız motor kalmadı.100 kh efendi efendi gitmek için tasarlanmış bir motor.celil arkdaş bence peq rahat durmaz kendimden biliorum yetmicek 4 vites yani.titreşim fazla diecek.bunlar tecrübe:p

yok be abı sımdılık tercıhım efendı gıtmek altımdakıde hayabusa degılkı uzerıne bınınce sapıtıyım:)

arkdaşım celili kendime benzettim.yaşım 19 benm bende mobilettle başladım 12yaşında 16 yaşında cup aldım.şimdi kullanmadıımız motor kalmadı.100 kh efendi efendi gitmek için tasarlanmış bir motor.celil arkdaş bence peq rahat durmaz kendimden biliorum yetmicek 4 vites yani.titreşim fazla diecek.bunlar tecrübe:p

bence 100cc ile başlama yetmez kesinlikle 1 ay 2 ay binersin sonra aklına modifiye direr sonra motoru........... hiç yoktan mondialın falan 125cc aynı fiyata alki 1-2 sene idare etsin seni

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet abı ben bılmıyodum cupların vıtesının bole oldugunu cok tesekkurler olsun abı zaten sehır ıcınde kullancam aradabır okula gıder gelırım otobusle 50 dakka motorla 30 dakıkada gıderım heralde dımı sen hıc ıstanbula geldınmı abı dogma buyume hataylımısın
İstanbulda çok bulundum dostum...

Her gidişimde Sarayburnu'nda öğretmen evinde kalırdım...

Sarayburnu'ndaki öğretmen evi biraz kirli fakat haliç manzarası var diye hep kalırdım...

En çok beğendiğim yerler ise boğaziçi,rumelihisarı,galata...

bence 100cc ile başlama yetmez kesinlikle 1 ay 2 ay binersin sonra aklına modifiye direr sonra motoru........... hiç yoktan mondialın falan 125cc aynı fiyata alki 1-2 sene idare etsin seni

Beyler 16 yaşındaki biri için 100cc bile çok...

Size bıraksak suzuki gsr1300 vereceksiniz adamın altına...

100kh 16 yaşında biri için yeterli değil çok bile çünki ehliyeti bile yok adamın...

100kh 90-100km/h yapıyor.Celil arkadaşımıza fazlası ile yetecektir.

Son düzenleme:
İstanbulda çok bulundum dostum...

Her gidişimde Sarayburnu'nda öğretmen evinde kalırdım...

Sarayburnu'ndaki öğretmen evi biraz kirli fakat haliç manzarası var diye hep kalırdım...

En çok beğendiğim yerler ise boğaziçi,rumelihisarı,galata...

Beyler 16 yaşındaki biri için 100cc bile çok...

Size bıraksak suzuki gsr1300 vereceksiniz adamın altına...

100kh 16 yaşında biri için yeterli değil çok bile çünki ehliyeti bile yok adamın...

100kh 90-100km/h yapıyor.Celil arkadaşımıza fazlası ile yetecektir.

ya benım demek istedigimi anlamadınız bencede fazla fakat onu alınca yetmeyecek ve akla mantıga sıgmayan seyler yapacan bizim burdakilerin yaptıgı gibi celil sende ben yapmam desende o vakit gelince sande anlamazsın nasıl yaptıgını bence al bi mondial125agk bak keyfine

evet abı tam benım duygularımı dıle getırmıssın demek ıstanbulda cok bulundun abı anadolu yakasına gectıysen benım evım umranıyede

ve okulum beykozda yanı arası 20 km den fazla hava guzel olunca ardabır motorla gıtmeyı dusunuyorum eger anadolu yakasına gectıysen sehır ıcınde umranıyeden beykoza nasıl gıdıldıgını bılırsın

tam motor surmelık bı yol ne trafık var yollar cok sakın eger bılıyorum dersen sana hangı yollardan gıdecegımı tarıf ederım ve semtlerı soylerım

ya benım demek istedigimi anlamadınız bencede fazla fakat onu alınca yetmeyecek ve akla mantıga sıgmayan seyler yapacan bizim burdakilerin yaptıgı gibi celil sende ben yapmam desende o vakit gelince sande anlamazsın nasıl yaptıgını bence al bi mondial125agk bak keyfine
Dostum herkez öyledir.Mesala ben 100kh ile başladım...

Daha sonra innova,ybr,cbf150 her insan sıkılır...

Celil 16 yaşında 100khyi aldıktan sonra 2sene kullanır daha sonra değiştirir...

agk125 alırsa onuda 2sene sonra değiştirir...

o bıraz koyde yasayan adamlar ıcın uretılmıs bır motor degılmı sence fatıh motorun seklı hıc hosuma gıtmıyor ben ona bınersem mıllet bana bıtarafıylan guler:mrgreen:

vay ızzet abım sen ybr demı kullandın yaw ybr ıle cbf arasında ne farklar var mesela oncelıkle yakıt??

Son düzenleme:
Celil
Dostum o yol bir harika bir arkadaşla birlikte o yolda biz motor ile gece saat 2.30 temmuzun ortası 200 gördüğümü bilirim...Yolda fazla kimse yoktu...

Motor cbf500idi boğaziçi'dden geçünce rüzgarı arkadana alınca motorla uçuyosun...

Hele köprü bitiminde rampaya gelince hızın daha artıyor..

o bıraz koyde yasayan adamlar ıcın uretılmıs bır motor degılmı sence fatıh motorun seklı hıc hosuma gıtmıyor ben ona bınersem mıllet bana bıtarafıylan guler:mrgreen:

ya orası ole ama sonucunda seni kesecek bi motor yada benım motorun tipinde olanlar var

benım motorun tipinde var better falan bisanın falan 125lifan yada 150lifan gibisinden motoru var onlara bak benden sana tavsiye ya o motorların fotosunu bulamadım benımkiyle idare et

vay ızzet abım sen ybr demı kullandın yaw ybr ıle cbf arasında ne farklar var mesela oncelıkle yakıt??
Yakıt aynı...

Performans cbf tork açısından bir adım önce ybr 110-115 yaparken cbf 125 sınırlarını zorlayabiliyor...

2side 2,5lt. civarı yakıyor 100kmde...

Ama cbf çok rahat araba gibi...

ya orası ole ama sonucunda seni kesecek bi motor yada benım motorun tipinde olanlar var

benım motorun tipinde var better falan bisanın falan 125lifan yada 150lifan gibisinden motoru var onlara bak benden sana tavsiye ya o motorların fotosunu bulamadım benımkiyle idare et
Better bisan bunlar sağlamlık konusunda 0 ...

Celil arkadaşımız 100khyi kararlaştırdı.Motor güzel kendine göre arkadaşta beğeniyor daha başka motor diye yükleniyorsun...

100kh türk malı artık çok sağlam...Çin ile hiçbir arkası olmadı...Kiitapçıkta bile made in turkey yazıyor..

Fakat bu 2007-2008 100ukh ler için geçerli...

100ukh'nin bisan,better gibi 125cc motorları geçtiğini bilirim...

Hatta modifiye yapılarak ybr125i bilem geçiyor..

Son düzenleme:
evet abı ben sana tarıf edıyım umranıye-hekimbaşı-küçüksu-anadolu hisarı-kanlıca-çubuklu-paşabahçe-beykoz-yalıkoy-ve benım okulumun bulundugu yer tokatköy bu yollar arasında en guzel olanı bana gore umranıye hekımbası ve kucuksu arasıdır

Yakıt aynı...

Performans cbf tork açısından bir adım önce ybr 110-115 yaparken cbf 125 sınırlarını zorlayabiliyor...

2side 2,5lt. civarı yakıyor 100kmde...

Ama cbf çok rahat araba gibi...

Better bisan bunlar sağlamlık konusunda 0 ...

Celil arkadaşımız 100khyi kararlaştırdı.Motor güzel kendine göre arkadaşta beğeniyor daha başka motor diye yükleniyorsun...

100kh türk malı artık çok sağlam...Çin ile hiçbir arkası olmadı...Kiitapçıkta bile made in turkey yazıyor..

Fakat bu 2007-2008 100ukh ler için geçerli...

100ukh'nin bisan,better gibi 125cc motorları geçtiğini bilirim...

Hatta modifiye yapılarak ybr125i bilem geçiyor..

evet abı kararlastırdım bak gene duygularımı dıle getırdın ole bısana falan bulasmam turk malıda parcaları cınden getırıyor dımı abı:):bounce: fatıh arkadasımada tesekkur ederım eksık olmasın saygılar..

Son düzenleme:
sen bilirsin celil karar senın ben sana bide cup ve benım motorun karsılastırma fotosunu atayım ne alısan al saglam binmek lazım gaza gelmemek lazım tabikide hiç bişi kullnamasan bile kaskı unutma

Yok dostum önceki mondialler çinden geliyodu burda montajlanıyordu...

Fakat şimdi herşey türk dostum trde üretiliyor...

bunu gormedın heralde ab ıevet abı ben sana tarıf edıyım umranıye-hekimbaşı-küçüksu-anadolu hisarı-kanlıca-çubuklu-paşabahçe-beykoz-yalıkoy-ve benım okulumun bulundugu yer tokatköy bu yollar arasında en guzel olanı bana gore umranıye hekımbası ve kucuksu arasıdır

Yok dostum önceki mondialler çinden geliyodu burda montajlanıyordu...

Fakat şimdi herşey türk dostum trde üretiliyor...

vaybe oyleyse bızımkıler ısı ılerletmıs desene:mrgreen:

Son düzenleme:
bunu gormedın heralde ab ıevet abı ben sana tarıf edıyım umranıye-hekimbaşı-küçüksu-anadolu hisarı-kanlıca-çubuklu-paşabahçe-beykoz-yalıkoy-ve benım okulumun bulundugu yer tokatköy bu yollar arasında en guzel olanı bana gore umranıye hekımbası ve kucuksu arasıdır

vaybe oyleyse bızımkıler ısı ılerletmıs desene:mrgreen:
İlerledi dostum mondial fakat sadece 100ukh ve 125uag modeli...

O söylediğin yollara giderisem arabam ile giddecem .....

ızzet abımın dedıgı gıbı sen buyuk ıhtımal sen 100 kh gormusundur ama belkı bazı parcalarını getırıyor olabılırler

kardeş yanlışın var ben 100 UKH gördüm motor biloğunun bazı yerlerinde de MADE İN CHİNA yazıyordu istersen bi araştır
Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın....

Mondial 100khnin plastik yerleri chinadır...

Motor aksama trdir.

arabam dedıgın cbf 150 mı oluyor abı tavsıye ederım helekı hekımbası sessız sakın tam motor surme yoludur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar